Camiler ve mezarlıklar Ramazan ayına hazır

Kdz. Ereğli Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğüne bağlı ekipler yaklaşan Ramazan ayı öncesi mezarlık ve camilerdeki çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Camiler ve mezarlıklar Ramazan ayına hazır


Kdz.Ereğli Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğüne bağlı ekipler yaklaşan Ramazan ayıöncesi mezarlık ve camilerdeki çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Karadeniz Ereğli Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü’nün sorumluluksahasında bulunan 57 mezarlık alanında çalışmalarını sürdüren ekipler, aynıanda ilçenin sorumluluk sahası içinde yer alan 100 camiinin yaklaşık 60’ındaçalışmalarını tamamladı.

Çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü belirten müdürlükyetkilileri, Ereğli’nin en büyük iki mezarlığı olan şehir ve KestaneciMahallesi mezarlıklarındaki tırpan ve temizlik çalışmalarının tamamlandığınıbelirterek, Ramazan ayının başlangıcına kadar tüm mahalle mezarlıkları ilesorumluluk sahasında bulunan camii temizliklerinin bitirileceğini bildirildi.

Öte yandan Mezarlıklar Müdürlüğü bünyesinde bulunanCenaze Hizmetleri Birimi’nin de, taziye yemekleri ve cenaze defin işlemlerinin ücretsizolarak gerçekleştirdiği vurgulandı.

Ekipler ayrıca şehit ve gazilere ait olan ve çeşitlimezarlıklarda bulunan kabirlerin, 10 günde bir çiçeklendirme, ot temizliği,sulama ve çevre temizliği gibi bakım hizmetlerini de sürdürüyor.

 

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2015, 08:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER