CANDAN GÜLÜÇ-KEPEZ YOLUNU İNCELEDİ

CANDAN GÜLÜÇ-KEPEZ YOLUNU İNCELEDİ
gundemeregli.com-Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Milletvekili Prof.Dr. Ercan Candan, Gülüç köprüsü ile Kepez mevkisi arasında yapılacak olan yol çalışmaları öncesi bazı incelemelerde bulundu.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr. Ercan Candan, partisinin Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ile birlikte asfalt dökülüp bakım ve onarımı yapılacak olan Gülüç-Kepez karayolunda incelemelerde bulundular. Candan ve Çakır’ın inceleme gezisine Karayolları 15.Bölge Müdürlüğü Üst Yapı Başmühendisi Aydın Beyhan, ihaleyi kazanan Ankara İnşaat Firması Şantiye Şefi Cemil Üstün’de katıldı.
Candan, yol üzerinde yapılmasını istediği çalışmalar hakkında gördüğü eksiklikleri dile getirip, işin sorunsuz tamamlanması için talimatlarda bulundu.
Bu arada ihaleyi kazanan firma, şantiye kurma çalışmalarına başlarken, Gülüç girişinden Kepez tepesine kadar olan yolda, 16 cm. kalınlığında asfalt döküleceği bildirildi. Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü yetkilileri söz konusu bölgede yolun altındaki malzemelerin kaldırılacağı ve yeniden yol üzerinde kavşak ve kaldırım düzenlemeleri yapılacağını ifade ettiler.
Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2013, 13:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER