CANDAN VE ÇAKIR MİRAÇ KANDİLİNİ KUTLADI

CANDAN VE ÇAKIR MİRAÇ KANDİLİNİ KUTLADI
gundemeregli.com-AK  Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr. Ercan Candan ve AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı M.Fatih Çakır Miraç Kandil´i dolayısıyla mesaj yayımladı.
 
AK PARTİ ZONGULDAK MİLLETVEKİLİ PROF.DR.ERCAN CANDAN 
 
Mübarek üç aylar içerisinde kutladığımız, dinimizde en önemli gecelerden biri olan Miraç Kandili’ni idrak etmenin huzurunu ve sevincini yaşayacağız.Miraç; Sevgili Peygamberimizin, Allah’ın izni ve keremiyle Mescid-i Haram’dan Mescid-i Aksa’ya, Mescid-i Aksa’dan da semaya yaptığı manevi bir yolculuktur. İçerisinde bereketi barındıran hikmet, hediye ve müjdelerle dolu bu yolculuk, Sevgili Peygamberimizin yaşadığı büyük buluşmadır.Bu mübarek gecelerin halkımıza, İslam Âlemine ve tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını temenni ederim. Bugün yaşadığımız depremden etkilenen vatandaşlarımıza ve tüm halkımıza geçmiş olsun diyerek, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar dilerim. Yüce Allah, bu Mübarek gecelerin hürmetine bizleri ve tüm insanlığı bu felaketlerden korusun.
 
AK PARTİ KDZ EREĞLİ İLÇE BAŞKANI M.FATİH ÇAKIR
 
“İçinde büyük hikmetler barındıran, mucizelerle dolu birgece olanMiraç Kandili’ne kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Peygamber Efendimizin yeryüzünün iki manevi merkezi arasında göklerde gerçekleştirdiği bu kutlu yolculuk, bütün beşeri hislerden tertemiz bir kulluğa, en yüce mertebeye terakki ediştir. Gönüllerimizin müstesna coşku yaşadığı bu mübarek gecede, Efendimizin kutlu yolculuğunun anlamını kavramaya, insan olarak vazifelerimizi yerine getirmeye çalışalım. Mevlana´nın, ´Fikir ona derler ki; bir yol açsın. Yol ona derler ki; Allah´a varsın´ sözünden hareketle bu mübarek gecelerde; iyiliğe, güzelliğe, hayra ve Hakk´ın rızasına ulaşacağımız bir gönül seferine çıkmayı diliyorum.Bu vesile ile tüm hemşerilerimizinMiraç Kandili´ni tebrik ediyor, ilçemiz başta olmak üzere ülkemiz, İslam Alemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum

 
 
Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2014, 08:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER