CANDAN VE GEMİCİ´DE KATILACAK

CANDAN VE GEMİCİ´DE KATILACAK
gundemeregli.com- Ereğli ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanvekili Niyazi Özcan, 5-9 Kasım 2013 tarihlerinde gerçekleşecek olan Çin gezisine AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan ile Eski Devlet Bakanlarından Hasan Gemici’nin de katılacağını söyledi.
Kdz. Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Niyazi Özcan, Çin-Sahangai´de 05-09 Kasım 2013 tarihlerinde düzenlenecek olan Endüstri Fuarı´na katılmak isteyen üyelerinin 7 Ağustos Çarşamba günü mesai saati bitimine kadar başvurularını yapmaları gerektiğini açıkladı.
Ereğli’den şu ana kadar çok sayıda iş adamının Çin gezisine katılmak için müracaat ettiğini belirten Özcan, geziye katılmak isteyen Ereğlili iş adamlarının Ticaret ve Sanayi Odası’na müracaat etmeleri gerektiğini ifade etti.
Gezinin Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) destekli olduğunu belirten Özcan, “Üyelerimiz Çin´ de farklı sektörlerden yabancı firmalar ile görüşmeler yapabilmelerine imkan verecek şekilde düzenlenecektir. Fuara katılım organizasyonu KOSGEB Desteklidir. KOSGEB üyesi olan işletmelerimiz Genel Destek Programı İşlemlerini ve Yurt Dışı İş gezisi Desteği işlemlerini yerine getirdikleri takdirde, İşletme başına 2000.TL´ye kadar ve %60 oranında destek alabileceklerdir” dedi.
Fuarın özellikle Ereğli’de ki girişimci işadamları için kaçırılmaması gereken bir organizasyon olduğunu dile getiren Özcan, Çin gazisinin 4 gün süreceğini hatırlattı.
Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2013, 06:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER