Candan´dan Başkan Tekin´e ziyaret

Zonguldak Milletvekili Prof.Dr. Ercan Candan, Alaplı Belediyesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu.

Candan´dan Başkan Tekin´e ziyaret

Zonguldak Milletvekili Prof.Dr. Ercan Candan, Alaplı Belediyesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu.

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Yavuz ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleriyle Ak Partili Belediye Meclis üyelerinin de eşlik ettiği ziyarette, CHP İlçe Başkanı Hüseyin Tosun ve yönetim kurulu üyeleriyle, CHP’li Belediye Meclisi üyeleri de hazır bulundu. Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyarette, ilçenin sorunları üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Milletvekili Ercan Candan ve beraberindeki ekibe teşekkür etti. Belediye Başkanı Nuri Tekin, siyaseten farklı düşünceye sahip olabileceklerini ancak bunun topluma hizmet etmeye engel olmaması gerektiğini belirterek, “Belediye Başkanı olduğumdan bu yana ne belediye içinde, nede belediye dışında hiç kimseyi siyasi görüşlerine bakarak değerlendirmedim. Herkes de buna şahittir. Hepimiz, topluma hizmet edebilmek için bu görevlere talip olduk. Alaplı’ya kim bir çivi çakarsa, kim hizmet ederse, biz siyasi görüşüne bakmaksızın Allah razı olsun demesini, teşekkür etmesini biliriz. Ayrı siyasi görüşlere sahip olmamızın bizim için hiçbir önemi yok. Önemli olan, asgari müştereklerde birleşip ilçemize hizmet edebilmektir. “ dedi.

Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan da, ayrı siyasi partilere mensup olmalarının bir çekişme ortamı manasına gelmeyeceğini belirterek, “Bunu milletvekili olduğumdan beri defalarca söyledim. Bu 1960 model siyasettir. Ben milletvekili olduğumdan bu yana ortak aklı buluşturmaya çalışıyoruz. Bizim siyaset düsturumuz budur. Bizim farklı siyasi partilere mensup olmamız, ortak aklı buluşturmamıza engel değildir. “ dedi.

Alaplı’da Kaymakamlık ziyaretiyle birlikte, bazı hizmet alanlarında incelemelerde bulunduğunu belirten Milletvekili Ercan Candan,”Ortak aklı buluşturmak suretiyle hizmet etmeye çalışıyoruz. “ dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2014, 15:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER