Çaturoğlu, Ben bu bölgenin evladıydım”

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Ereğli’nin Başkenti olarak adlandırılan Kaptaş köyünde seçim çalışması gerçekleştirdi.

Çaturoğlu, Ben bu bölgenin evladıydım”

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Ereğli’nin Başkenti olarak adlandırılan Kaptaş köyünde seçim çalışması gerçekleştirdi.

Çaturoğlu’nun Cumartesi günü ilk durağı Kdz. Ereğli Kaptaş pazarı oldu. Çaturoğlu kendisine eşlik eden Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, Kdz. Ereğli ve Alaplı’nın İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Kdz. Ereğli Gençlik Kolları Başkanı Abdulsamet Duran ve kalabalık partili grubu ile birlikte pazaryerinde bulunan Cumartesi Pazarı ile cadde üzerindeki esnafları tek tek ziyaret etti, sorunlarını dinledi, bazı esnafların çayını içti.

ÇATUROĞLU, “BEN BU BÖLGENİN EVLADIYDIM”

Ziyaretler de vatandaşlardan yoğun ilgi gören Çaturoğlu, “Kaptaş’ta bulunmaktan ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi:

“Buraya ‘Kdz. Ereğli´nin başkenti’ derler. Kaptaş türküsü bilmeyen yoktur. Yaptığımız ziyarette Karşılattığımız manzara bizleri ziyadesi ile mutlu etti. Vatandaşımızdan gördüğümüz teveccühten anlıyoruz ki, 1 Kasım seçimlerinde bizleri büyük bir sınav daha bekliyor. Bu sınavdan biz başarı ile çıkacağız. Yine vatandaşlarımızdan destek istiyoruz, görecekler mahcup olmayacaklar. AK Parti’de 5 Milletvekili adayımız var, beşimizi de meclise gönderirseniz, bizi güçlü göndermiş olursunuz, bize sahip çıkın, Ankara’daki kapılarınızı kapatmayın. Nitekim 13 yıllık AK Parti iktidarının kazanımlarını artırarak, 2023, 2073 hedeflerine ulaşacağız daha da artıracağız. Ben bu bölgenin evladıyım, partimize destek verin. Tek başına, iş başına gelelim”

ÇATUROĞLU, UYSAL VE ÇAKIR SORUNLARI DİNLEDİ

Yaklaşık bir saati aşkın Kaptaş’ta kalarak, esnaflarla ve alış verişe gelen vatandaşlarla kucaklaşan Çaturoğlu yoğun ilgiyle karşılaşırken, vatandaşlar da yaşadıkları sorunlarla ilgili Çaturoğlu, Uysal ve Çakır’a taleplerini de iletti.

Çaturoğlu Kaptaş programının ardından gün boyunca Ereğli’deki diğer programlarını de dolu dizgin sürdürdü.

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2015, 11:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER