Çaturoğlu, Ereğli’de muhtarlarla bir araya geldi, maç izledi

Çaturoğlu, Ereğli’de muhtarlarla bir araya geldi, maç izledi

Çaturoğlu, Ereğli’de muhtarlarla bir araya geldi, maç izledi


TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi olan AKParti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, hafta sonunu Ereğli’de Subaşındamuhtarlarla bir araya geldi ve Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden EreğliBelediyespor’un maçını izleyerek geçirdi.

Çaturoğlu, Pazar gününe Ereğli KaymakamıNazım Madenoğlu, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Ereğli BelediyeBaşkanı Hüseyin Uysal, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Gülüç BeldeBaşkanı İsmail Yılmaz, partisinin İl Genel Meclisi ve Ereğli İlçe  Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte, SubaşıKöyü Muhtarı Eyüp Marangoz ve diğer köy muhtarlar tarafından düzenlenentoplantıya katılarak başladı.

Ereğli’ye bağlı Subaşında köymuhtarlarıyla sabah kahvaltısında bir araya gelen Çaturoğlu, muhtarlartarafından organize edilen istişare toplantısında köy muhtarlarına KÖYDESödeneklerinin yeni yılda artırılacağı müjdesini verdi. Muhtarlarla düzenlenentoplantıda Çaturoğlu, yaptığı konuşmasında, “Köylerimizde yapılacak çalışmalarabaşlamak, bitirmenin yarısıdır değerli muhtar arkadaşlarımız. Vatandaşlarımızınrahatlığı konusunda hep beraber güzel şeyler yapıyoruz, inşallah yapmaya dadevam edeceğiz. Bu konuda hiç kimsenin endişesi olmasın. Hizmetlerimiz örneğinOrmanlı ve Çaylıoğlu bölgelerinde gölet çalışmalarımız devam ediyor. Temiz içmesuyu ihtiyacını da bitirmiş olacağız. Bunun yanında Ormanlı bölgesinde balormanı kuruyoruz. Köylerimizde okul ihtiyaçlarını bitirmeye çalışıyoruz.Yazıcılar Köyü İlkokulu’nu İnşaatı devam ediyor, Yalnızçam, Soğanlıyörük veFındıklı köylerine de prefabrik okullar yapılacak. Köylerimize yaptığımızhizmetler saymakla bitmez. En önemlisi de Ereğli- Devrek yolunu Plan ve BütçeKomisyonunda anlattım. Bu yol yapılacak. Kandilli’de Alacaağzı Kömür Ocağıtekrar ihaleye çıkacak. Böylece iş istihdam tekrar açılacaktır. Her türlüçalışmalarımız devam ediyor. Bu sene KÖYDES ödenekleri artırılacak. Buda dahafazla hizmet demektir.” bilgilerini verdi.

Düzenlenen istişare toplantısı Çaturoğluile muhtarların fotoğraf çekimi ile sona erdi.

ÇATUROĞLU,EREĞLİ BEELDİYESPOR’U YALNIZ BIRAKMADI

 Milletvekili Çaturoğlu, Ereğli’de EreğliBelediyespor’un Bölgesel Amatör Ligde Modafen ile yaptığı maçta yalnızbırakmadı. Çaturoğlu, Beyçayırı Stadında oynanan Ereğli Belediyespor ileModafen arasındaki maçı 90 dakika boyunca izledi. Çaturoğlu, maçın sonundasahaya girerek galibiyet sevincine ortak oldu. Çaturoğlu, rakibini 1-0 yenenEreğli Belediyespor’un kulüp yönetimini, teknik heyeti ve oyuncuları tebriketti ve başarılarının devamını dileyerek sahadan ayrıldı.

 

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2016, 08:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER