Çaturoğlu ;”Zonguldak’ı dörtlersek, Türkiye’yi 400’leriz”

AK Parti Zonguldak 2.sıra milletvekili adayı Faruk Çaturoğlu, Partisinin Ereğli ve Alaplı İlçe Teşkilatları ziyaretinin ardından İl Başkanlığını ziyaret etti.

Çaturoğlu ;”Zonguldak’ı dörtlersek, Türkiye’yi 400’leriz”

AK Parti Zonguldak 2.sıra milletvekili adayı Faruk Çaturoğlu, Partisinin Ereğli ve Alaplı İlçe Teşkilatları ziyaretinin ardından İl Başkanlığını ziyaret etti.

Adının AK Parti Zonguldak 2.sıra Milletvekili adayı olarak açıklanmasının ardından Öncelikle Partisinin İlçe Teşkilatlarını ziyaret eden Çaturoğlu, İl Başkanlığına giderek Zeki Tosun ve Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman’ı ziyaret etti.

Burada çok sayıda Partililer tarafından coşkuyla karşılanan Çaturoğlu, Bütün Zonguldak Teşkilatlarında bizim adaylığımız ile ilgili hem bir hüsnü kabul hemde bir sevinç var. Bundan hem mutlu hemde gururluyum” dedi.

“ZOR BİR COĞRAFYADA ZOR BİR GÖREVE TALİBİM”

Milletvekili adaylığı gibi önemli bir görev ile birlikte omzundaki yüklerin biraz daha arttığını dile getiren Çaturoğlu, Seçim öncesi ve sonrası teşkilatların emrinde göreve layık olmaya çalışacağını ifade ederek, İl başkanlığında yaptığı konuşmasında şunları kaydetti; “Zor bir coğrafyada zor bir göreve talibim, sorunlu bölgelerimiz var; Ereğli gibi, kısmen Çaycuma gibi, Kilimli gibi, buralarda süratle derleyici toparlayıcı adımlar atmamız gerekiyor. Eskiden bu parti içerisinde görev yapmış, emek vermiş ama o ya da bu nedenle şuanda görevde olmayan, işin dışında olan ama hala gönlü partiyle ilgili atan çarpan arkadaşlarımızın hepsini derleyip toparlamamız lazım. Özellikle bütün seçim bölgeleri tüm ilçeler şunu kesinle yapması lazım; “Burada Ak Partinin kuruluşundan bu yana gerek ana kademe, gerek gençlik kolları, gerek kadın kolları, gerek belediye başkanı, belediye meclis üyeleri, gerekse il genel meclis üyeleri, gerekse parti temsilcisine kadar kimlerin emeği olduysa, bunlarla ilgili bir telefon, fihrist çalışması yapılması lazım” Biz Kilimliye gittiğimiz zaman oradaki bütün arkadaşlarımıza mesajlarımızın ulaşması lazım ve biz sadece üç beş kişi ,on kişi değil ,beş yüz kişiyle konuşalım, bin kişiyle konuşalım. Hep birlikte olalım hep beraber olalım, çünkü birlikten güç doğar. Bunun hep fazlasını, hep artısını gördüm, az insanla gitmek sıkıntı. Bu insanları derleyip toparlamak için İlçe Başkanımıza çok büyük görevler düşüyor, bize büyük görevler düşüyor. Çünkü bu seçim çok stratejik bir seçim, benim meclise girmem hiç önemli değil. Biz Zonguldak’ta olmayanı başarmamız lazım, üçü değil dördü hedeflememiz lazım, Zonguldak’ta dört milletvekili, Türkiye’de 400 Milletvekili. Biz Zonguldak’ı dörtlersek, Türkiye’yi 400’leriz, bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Bu azimle çalışmamız lazım. Biz iki’ye üç’e razı olursak her zaman için eksiklik olur. Bizim dördü beşi hedeflememiz lazım, bizim için bir oy bir oydur. Ben belediye başkanı seçildiğimde de aynı şeyi söyledim. Üç yüz, beş yüz, bin, beşbin fark diye bir şey yoktur, seçim bir oyla alınır ve bir oyla kaybedilir. Bunu hiçbir zaman unutmamak lazım” dedi.

“BELKİ DE BU SEÇİMDE KİŞİLERE OY VEREN ÇOK KİŞİ ÇIKACAK”

Milletvekili adayı olmasının ardından, Ercan Candan başta olmak üzere, Hamdi Uçar,Özcan Ulupınar ve Emine Çift’in kendisini arayarak tebrik ettiğini belirten Çaturoğlu özellikle Ercan Candan’ın Her türlü belge evrak ve dosya paylaşımında kendisine yardımcı olacağını ifade ederek konuşmasını şu şekilde sürdürdü; Bir yerde seçim almanın en önemli özelliklerinden bir tanesi de şudur, sizin çalışmanız yetmez başkalarının da size yardım etmesi lazım, sizin gıyabınızda çalışması lazım. Özellikle bir kısım insanlarda oy vermez ama alehte de çalışmaz. Bu özellikle yerel seçimlerde olduğu gibi genel seçimlerde de önemlidir. Çünkü genel seçimler öyle bir hale geldi ki, neredeyse yerel seçime benzer bir karaktere bürünmeye başladı. Yerel seçimlerde genel seçim karakterinde bir seçim haline bürünmeye başladı. Adımlar, konuşmalar, kişiler, şahıslar çok önemli, insanlar bunlara bakıyor. Belki de bu seçimde kişilere oy veren çok kişi çıkacak. Bizimde ona uygun çalışma modelini hep beraber belirlememiz lazım.

“ZONGULDAK ZOR BİR COĞRAFYA”

Zonguldak özel bir bölge, zor bir coğrafya, kendine has özgü sorunu olan bir yer. Tabi Bunlarla ilgili de ilimizde istişare yapmak suretiyle projeler geliştireceğiz, Bunları kamuoyuna sunacağız. Hamdi Bey başta olmak üzere, Emine Çift hanım, Ercan bey, Özcan bey, diğer aday aday arkadaşlarımızın hepsi aradılar tebrik ettiler. Özellikle Ercan Bey, her türlü bilgi belge evrak ve dosya paylaşımını arzu etmemiz halinde bizimle paylaşabileceğini ifade etti. Biz sizde ne varsa; bilgi, belge, yarım kalan dosya, proje önce onları tamamlamak arkasından da Zonguldak için ne yapılması gerekiyorsa bunları hep birlikte istişare halinde kamuoyuna sunmakla mükellefiz, hep beraber bu işi yapacağız dedik.

“UFAK TEFEK SIKINTILAR ÇIKACAKTIR, HERKESİN 24 SAATLİĞİNE KÜSME HAKKI VAR”

Ufak tefek sıkıntılar çıkacaktır, herkesin yirmi dört saatliğine küsme hakkı var, onu da kullanması lazım, belli ki bazıları sayın vekilimizin gidişinden üzüntü duymuş, belki bu yirmi dört saat içerisinde fevri hareketler yapmış olabilirler. Onları da çok abartmamak lazım.”şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2015, 10:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
MEHMET ŞAHİN
MEHMET ŞAHİN - 9 yıl Önce

sayın çaturoğlu hayırlı uğurlu olsun bu fikrinize katılıyorum zonguldak 4lerse türkiye 400akp vekil yapar doğru bir tahmin sağlık sıhhat muteber bir yaşam dilerim..

SIRADAKİ HABER