Çaturoğlu´nun tek amacı,Zonguldak´a hizmet etmek

Kalabalık bir heyet ile birlikte Ankara’ya giden AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, 4 Bakan Yardımcısı, bir daire başkanı ile görüşerek, Zonguldak’ın sorunlarını Ankara’ya taşımayı sürdürüyor.

Çaturoğlu´nun tek amacı,Zonguldak´a hizmet etmek

Kalabalık bir heyet ile birlikte Ankara’ya giden AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, 4 Bakan Yardımcısı, bir daire başkanı ile görüşerek, Zonguldak’ın sorunlarını Ankara’ya taşımayı sürdürüyor.

Beraberinde AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Uysal ve kalabalık bir partili grubu ile birlikte Ankara’ya giden Çaturoğlu, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz, Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, Tarım ve Köy İşleri Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu ve son olarak Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan ile ayrı ayrı makamlarında görüştüler.

ZONGULDAK’IN SORUNLARI ANKARA’YA TAŞINDI

Zonguldak İl ve ilçeleri ile ilgili bakanlıklarla olan taleplerini masaya yatırıp, çözüm yolu bulmak amacıyla beraberindeki kalabalık partili heyeti ile birlikte Ankara’ya giden Çaturoğlu’nun ilk durağı, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem oldu.

Bakan Yardımcısı Erdem ile 14 Eylül’de açılacak olan 2015-2016 eğitim-öğretim yılı öncesi Zonguldak’ın eğitim sorunları ve yatırımlar ile ilgili görüş alışverişinde bulunan Çaturoğlu ve beraberindeki heyet, görüşmeden oldukça memnun ayrıldı.

SPORTİF, MALİ VE TARIMSAL KONULAR ELE ALINDI

Sırasıyla Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz ile sportif konularda eksik olan ve tamamlanması gereken yatırımlarla ilgili görüşen heyet, Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur ve Tarım ve Köy İşleri Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu ise de mali ve tarımsal konularda geniş bir değerlendirme yaptı.

KONUT TALEPLERİ İLETİLDİ

Çaturoğlu ve beraberindeki heyetin Ankara’daki son durakları ise Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan’ın makamı oldu.

Zonguldak’ta hayata geçirilmesi planlanan ve proje aşamasında olan Toplu Konut konularında görüş alışverişinde bulunan taraflar, bir saati aşkın süre görüştü.

HEYET YAKIN İLGİ GÖRDÜ, SICAK KARŞILANDI

Ankara’da gerçekleşen 4 bakan yardımcısı ve bir daire başkanı görüşmesinde yakın ilgi ve alaka gören ve sıcak karşılaşan Çaturoğlu başkanlığındaki Zonguldak heyeti, seçim bölgelerine mutlu döndü.

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2015, 11:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER