Çaturoğlu’ndan seri ziyaretler…

Çaturoğlu’ndan seri ziyaretler…

Çaturoğlu’ndan seri ziyaretler…

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu,Bölgeye yeni yatımlar getirmek ve devam eden yatırımların hızlanması amacıylabaşta Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı olmak üzere, Karayolları GenelMüdürlüğü ile TOKİ Başkanlığı yetkilileri ile bir araya geldi.

Beraberinde AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı AhmetÇolakoğlu, AK Parti Zonguldak İl Yönetim Kurulu Üyesi Çetin Hotlu ile birlikteBakanlık ve Kamu kurumlarına bir dizi ziyarette bulunan ÇaturoğluZonguldak’ın sorunları Ankara’ya taşımaya devam ediyor.

Gerçekleştirdiği seri ziyaretlerden memnun ayrılanÇaturoğlu, eğitimden sağlığa, ulaştırmadan kalkınmaya her konuda Zonguldak’tadevam eden yatırımlar ile yeni yatırımların kazandırılması içinçalıştıklarını kaydetti.

İLK ZİYARET KARTAL’A

İlk ziyareti Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal’agerçekleştiren Çaturoğlu konu ile ilgili şu görüşlere yer verdi:

“Ziyaretimizde özellikle ilimizin yol sorunlarını elealdık. Genel Müdür Kartal Devrek-Bakacakkadı-Bartın arası yolun BSK ihalesininyapılmasında son aşamaya gelindiğini ve önümüzdeki günlerde ihalesininyapılacağını, ayrıca Ereğli-Devrek yolunun kalan kısmının ihalesininyapılabilmesi için çalışmaların %80 nin tamamlandığını belirttiler. Filyosşehir geçişi BSK bitümlü sıcak kaplama yapılması için talebimiz olumlukarşılandı.

Yığılca-Alaplıarası yol çalışmalarında yol güzergâhında bulunan Yeşilyurt, Kasımlı, Kabalar,Bölücek, Onurlu, Sofulu ve Hacıhasan köylerine içme suyu sağlayan isalehatlarında çalışmalardan dolayı hasarlar meydana geldiğini ve köylere suverilemediğini gündeme getirdik. İçme suyu tesislerinin yol çalışmaları dışınaçıkarılması amacıyla daha önce İl Özel İdaremizin de ödenek talebi olmuştu, buziyarette bu konuyu da gündeme getirmiş olduk. Diğer taraftan Çaycuma’da Karayollarına ait arsanınokul yapılmak üzere Milli Eğitim Bakanlığına devredilmesi konusunu ele aldık veGenel Müdür Kartal bu konuda da yardımcı olacaklarını ifade ettiler.

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2016, 11:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER