Çaturoğlu,yapılan hizmetin yanındayız

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, memlekete yapılan her hizmetin ya önünde, ya da arkasında olduklarını belirterek, “Bizler mevkiimiz ve makamımız ne olursa olsun, bu ülkenin hastasıyla hasta, yaşlısıyla yaşlı, genciyle genç, yoksuluyla yoksul olmak zorundayız” dedi.

Çaturoğlu,yapılan hizmetin yanındayız

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, memlekete yapılan her hizmetin ya önünde, ya da arkasında olduklarını belirterek, “Bizler mevkiimiz ve makamımız ne olursa olsun, bu ülkenin hastasıyla hasta, yaşlısıyla yaşlı, genciyle genç, yoksuluyla yoksul olmak zorundayız” dedi.

Zonguldak ve İlçelerinde 1 Kasım Pazar günü yapılacak olan seçimler öncesinde çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Çaturoğlu dün gün boyunca katıldığı program, cenaze ve düğünlerle yine vatandaşlarla bir aradaydı.

KONGREYE KATILDI, DÜĞÜN VE CENAZELERDEKİ YERİNİ ALDI

Alaplı Belediye Meclis Üyesi Recep Erdoğan’ın babası Selahattin Erdoğan’ın Alaplı İlçesi Kürkükler Köyündeki cenaze namazına katılan Çaturoğlu, ardından Ereğli ve Alaplı’da çeşitli düğün törenlerinde yer aldı, vatandaşın acısına ve sevincine ortak oldu.

Tek liste ile seçime gidilen Alaplı Muhtarlar Derneğinin 9. Olağan genel kuruluna da katılan Çaturoğlu, Mevcut Başkan Ahmet Uysal’ın 50 oyla yeninden başkan seçildiği genel kurulda yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi.

VATANDAŞA HİZMET ÖNEMLİ

Köylerde, şehirlerde yapılan her hizmetin vatandaşa yapılan hizmet olduğunu kaydeden Çaturoğlu şunları söyledi:

“Ben her zaman muhtarlarımızın yanındayım. Biz tabi hem yerel yöneticilik yapmış, hem sivil toplum örgütlerinde çalışmış, şu anda da çok değerli oyları ile milletvekili olmuş bir kardeşiniz olarak işin başından beri muhtarlarımız ve sivil toplum örgütleri ile çok güzel işler yürütmüş bir kardeşinizim. Muhtarlık meşakkatli bir iştir, zor iştir. Muhtar seçilmekte zordur. Muhtar olduktan sonra köylüye, mahalleliye hizmet yapmakta zordur. Kolay mı hastasıyla hasta, yaşlısıyla yaşlı, genciyle genç, yoksuluyla yoksul olmak zorundasınız. Onların kalbini, gönlünü kazanmak zorundasınız. Ama bu kutsal vazifeyle layıkıyla yapıyorsunuz, ben bu anlamda bütün muhtar arkadaşlarımı kutluyorum. Bizde görev yaptığımız süre içinde köylerimizin tüm ihtiyaçlarını gidermek amacıyla elimizden ne geliyorsa yapmaya çalıştık. Bundan dolayı da mutlu olduk. Yapılan hizmeti memleketimize yapıyoruz. Gerek belediye gerekse köylere yapılan her hizmet vatandaşa yapılan hizmettir. Bundan sonrada bu böyle olacak. Ben bu vesile ile yapılan kongrenin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Derneğin kuruluşundan bu yana tüm başkan ve yöneticilerinden hizmeti geçen kimler varsa onlara da şükranlarımı arz ediyorum. Önceki dönem yönetici arkadaşlarımıza yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni seçilecek başkan ve yöneticilerine de başarılar diliyor, onların her zaman yanlarında olacağımızı ifade etmek istiyorum”

PARTİLİLERDE EŞLİK ETTİ

Çaturoğlu’nun gerçekleştirdiği ziyaretlerde AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Meclis Üyesi Sabri Dinç, Alaplı Siyasi İşler Başkanı Yılmaz Can, Teşkilat Başkanı Ali Uysal, İlçe yöneticileri ve partililer de hazır bulundu.

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2015, 08:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER