Çay siparişleri skype’dan

Bir çay ocağı teknoloji çağına ayak uydurarak müşterilerden siparişlerini Skype üzerinden alıyor.

Çay siparişleri skype’dan
Düzce’de faaliyet gösteren bir çay ocağı teknoloji çağına ayak uydurarak müşterilerden siparişlerini Skype üzerinden alıyor. Müşteriler ise durumdan memnun. 

Cedidiye Cami bahçesinde bulunan 10 Numara Aydın Çay evi isimli çay ocağının işletmecisi Muhammet Emin Karaağaç, teknolojinin gün geçtikçe ilerlediğini ve çay ocaklarına da teknolojiyi getirdiklerini belirtti. Daha önceden bas konuş cihazları ile uzun süre sıkıntıların yaşandığını şimdi ise internet üzerinden daha hızlı servis yapıldığını belirten işletmeci Karaağaç müşterilerinde sistemden memnun olduğunu belirtti.

Karaağaç “Teknoloji devri gelmeden önce telefon veya bas konuşlarla müşterilerimize hizmet veriyorduk. O zamanlar ocakta kimse olmadığı zaman ne telefona nede bas konuşa bakamıyorduk. Şimdi Skype devreye soktuk. Bu hizmeti kullanan müşterilerimiz bize internet üzerinden mesaj atıyor. Bizde siparişleri gördüğümüz gibi hemen yönlendiriyoruz. Haliyle daha hızlı bir şekilde vatandaşlara hizmet ediyoruz. Müşterilerimizde bu durumdan gayet memnun. Teknolojinin her fırsatını kullanıyoruz” dedi.
Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2014, 13:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER