CEHENNEMAĞZI MAĞARASINDA GÖRKEMLİ DÜĞÜN

CEHENNEMAĞZI MAĞARASINDA GÖRKEMLİ DÜĞÜN
gundemeregli.com-AK Parti Ar – Ge’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu Ereğli’ye geldi. Soylu, mağaradaki düğün töreninde nikah şahitliği yaptı.
Ereğli ilçesinde bulunan Cehennemağzı Mağarası’nda nikah töreni yapıldı. İlçede ikamet eden Mehmet İhsan Yılmaz ve Senem Tetikaşar’ın nikahını Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık kıydı.
Nikah törenine AK Parti Ar-Ge Başkanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ve Türkiye Sinai Kalkınma Bankası Genel Müdürü Özcan Türkakın gençlerin nikah şahitliğini yaptı.
Çifte mutluluklar dileyen Soylu, çifte evlilik cüzdanlarını verdi. Soylu, “Nazif bir nikah töreni oldu. Birbirinize çok yakışmışsınız, bu güzel mağaranın da dışına çıkabilecek kadar büyük alkış istiyorum. Güzel bir yolculuğa başladınız, muhakkak birbirinizi fazla seveceksiniz, bu yolculuk aynı zamanda kutsalda bir yolculuk ama birbirinizi sevmekten önemli olarak kendi sevginizi katlayarak büyütmelisiniz sizi bugüne kadar yetiştirenlere, ailelerinize, sizi güzel gözlerle izleyenlere, sizlere emek verenlere birbirinden ne olursunuz fazla sevin. Her birimiz cennete girmek istiyoruz, her ne kadar burası Cehennemağzı Mağarası olsa da, ama her birimiz cennete girmek istiyoruz, Allah o cenneti dünyada bir tek cinsin ayaklarına vermiş kadınların annelerin, örnek bir aile olun” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2013, 11:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER