Çelik’ten Hüseyin Uysal’a, “Adamın Dibisin Başkan”

Uluslar arası Karadeniz Ereğli Osmanlı Çileği Kültür ve Sanat Şenliklerinin ikinci gününün finaline Ramazan Çelik damga vurdu.

Çelik’ten Hüseyin Uysal’a, “Adamın Dibisin Başkan”
Uluslar arası Karadeniz Ereğli Osmanlı Çileği Kültür ve Sanat Şenliklerinin ikinci gününün finaline Ramazan Çelik damga vurdu. Vatan TV’nin de canlı yayınladığı konser alanına vatandaşlar sığmayınca dışarıda kurulan LED ekranlardan konserleri izlemek zorunda kaldı.

Amfi Tiyatrodaki konsere, Ereğli’nin yöresel sanatçıları Cafer Dinç Mehmet Korkmaz ile Sevgi Petek ve Ramazan Çelik katıldı.

Programda eğlenceye doyan Ereğli halkı oyun havalarıyla, şarkı ve türkülerle doyasıya eğlendi. Amfi Tiyatro alanına sığmayanlar ise dışarıya kurulan LED ekranlardan konseri izledi.

Sevgi Petek’in Ereğli’nin kızlarının güzelliğini anlatan şarkı sonrası sahneye davet edilen Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, “Güzel şehrimin güzel insanları” diyerek başladığı konuşmasında Ereğli’de yaşayan herkesin yaşlısından gencine, kadınından erkeğine hatta çocuklarına kadar güzel insanlarla dolu olduğunu söyledi.

Konser sonunda sanatçılara çiçek, Osmanlı Çileği ve elpek bezinden şal ile çeşitli hediyeler veren Başkan Uysal, etkinliklerde yerel sanatçılara önem vereceğini vurguladı.

Ramazan Çelik’te ‘Adamın dibisin’ dediği Başkan Uysal’a ‘Adı Osmanlı. Böyle memleketten böyle adamlar çıkar. Karadeniz Ereğli, Karadeniz’in incisi bir şehir. Böyle bir şehri de adamın dibi bir başkan yönetiyor.” dedi.

Konser sonunda havai fişek gösterileri geceye renk kattı. AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu’da sanatçılara fındık hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2015, 10:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER