Cep telefonu tartışmasına polis müdahalesi

Zonguldak´ta, 26. dönem milletvekilliği seçimlerinde sandık görevlisi H.G., oy kullanmak isteyen bir kişi ile cep telefonu tartışması yaşadı. Tartışmanın büyümesi üzerine polisler müdahalede bulundu.

Cep telefonu tartışmasına polis müdahalesi
 İha-Zonguldak´ta, 26. dönem milletvekilliği seçimlerinde sandık görevlisi H.G., oy kullanmak isteyen bir kişi ile cep telefonu tartışması yaşadı. Tartışmanın büyümesi üzerine polisler müdahalede bulundu. 

Fener Anadolu Lisesinde 1213 nolu sandıkta görevli H.G. isimli memur iddialara göre önce bir siyasi parti aleyhine konuştu. Bunun üzerine sandık başkanı ve görevliler tarafından uyarılan H.G., sonra oy kullanmak isteyen bir vatandaşla cep telefonu tartışması yaşadı. Oy kullanmak isteyen kişiye cep telefonunun olup olmadığını soran H.G. ile oy kullanmak isteyen vatandaş arasında tartışma çıktı. Cep telefonunun yanında olmadığını belirten vatandaş, oy kullanma sırasında diğer vatandaşların da cep telefonlarının alınmasını istedi. Tartışmanın büyümesi üzerine, sandık başkanı ve görevliler araya girdi. Tartışmanın yaşandığı sınıfa gelen polis ekipleri duruma müdahale etti. İsminin C.Ç. olduğu öğrenilen vatandaş ise oyunu kullandıktan sonra okul binasından ayrıldı. İki tarafın birbirlerinden şikayetçi olmadığı öğrenildi. Sandık başkanının oy kullanma işleminin ardından yaşananları tutanakla Seçim Kurulu´na bildireceği öğrenildi.
Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2015, 06:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER