CESEDİ ASKERLER BULDU

CESEDİ ASKERLER BULDU
gundemeregli.com-Kdz. Ereğli´de Cuma gününden bu yana kayıp olan yaşlı adamın cesedi askeri limandaki kıyıda askerler tarafından bulundu.
Edinilen bilgiye göre, Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Elmatepe Mahallesi’nde yaşayan Ercivan Dizdaroğlu (76), önceki gün çıktığı evine bir daha dönmedi. Geç saatlere kadar babalarının eve dönmesini bekleyen Dizdaroğlu’nun çocukları, kendisinden haber alamayınca polise giderek kayıp başvurusunda bulundular. Polis ekipleri ile birlikte babalarının gitmiş olabileceği yerlerde arama yapan çocukları hiçbir sonuç alamadı. Yaşlı adamın yakınlarına bu sabah saatlerinde denizde yaşlı bir kişinin cesedinin bulunduğu haberi verilerek teşhis için Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi morguna çağrıldılar. Morga gelen TTK emeklisi yaşlı adamın çocukları cesedin babalarına ait olduğunu teşhis ettiler. Karadeniz Bölge Komutanlığı’na bağlı Askeri Liman mendireğinde sabah saatlerinde askerler tarafından bulunduğu öğrenilen Ercivan Dizdaroğlu’nun cesedi yapılan ilk otopsinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
4 çocuk babası Ercivan Dizdaroğlu’nun 24 Ocak 2014 Cuma günü saat 17.40 sıralarında Elmatepe Mahallesi’ndeki son görüntüsü ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Güvenlik kamera görüntülerinde Dizdaroğlu’nun bisküvi yiyerek mahalleden ayrıldığı görülüyor. Elmatepa Mahallesi Muhtarı Mustafa Erkez, TTK emeklisi Ercivan Dizdaroğlu’nun Cuma gününden bu yana kayıp olduğunu ve kendisini aramak için yaptıkları çalışmalardan bir sonuç alamadıklarını ifade etti. Erkez, Dizdaroğlu’nun kendi halinde birisi olduğunu ifade etti.
Ercivan Dizdaroğlu’nun Cuma akşamı Bozhane limanında dengesini kaybederek deniz düştüğü ve boğularak hayatını kaybettiği tahmin ediliyor. Dizdaroğlu’nun yapılacak otopsisinin ardından Elmatepe’deki aile mezarlığına defnedileceği bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2014, 15:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER