Çete çökertildi

Çete çökertildi

Çete çökertildi
Kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp 4 farklı ilde vatandaşları dolandıran 4 kişi Şanlıurfa’da yakalandı. Polis eşliğinde emniyetten çıkartılan zanlılar, kendilerini görüntülemeye çalışan gazeteciye, Bu defa iyi çek, oyun oynuyoruz diyerek tepki gösterdi.
Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, durdurdukları bir otomobilde arama yaptı. Aramada otomobildeki şahısların Mersin, Aydın, Sakarya ve Zonguldak illerindeki 5 kişiyi arayarak kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp 135 bin lira dolandıran kişiler oldukları belirlendi. Emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen Hamza K., Adnan K., Abdukkadir K. ve Halaf K., sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu defa iyi çek, oyun oynuyoruz
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, kendilerini görüntülemeye çalışan gazeteciye, Bu defa iyi çek, oyun oynuyoruz diyerek çekim yapmasına tepki gösterdi. Zanlıların kullandığı otomobilde yapılan aramada bir adet ruhsatsız tabanca da ele geçirildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2016, 13:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER