Cezaevi firarisi birahanede eğlenirken yakalandı

T Tipi Cezaevi’nden firar eden Ecevit Y. adlı hükümlü, Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde bir birahanede eğlenirken polis tarafından yakalandı.

Cezaevi firarisi birahanede eğlenirken yakalandı
Karabük T Tipi Cezaevi’nden firar eden Ecevit Y. adlı hükümlü, Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde bir birahanede eğlenirken polis tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, cinsel saldırı, yaralama ve tutuklunun kaçması suçlarından hüküm giyen ve cezasını çektiği Karabük T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndan firar eden Ecevit Y.’nin, Kapaklı’ya giriş yaptığı bilgisine ulaşan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin yakalanması için harekete geçti. Yapılan geniş kapsamlı tahkikat sonucu firarinin ilçede faaliyet gösteren bir birahanede olduğunu tespit eden polis ekipleri, yapılan baskınla firariyi kıskıvrak yakaladı. 

İfadesi alınmak üzere Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen cezaevi firarisi Ecevit Y., muayene için Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne ardından da Çerkezköy Adliyesi’ne sevk edildi. Ecevit Y., adliyedeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından, hakkındaki kesilmiş cezaların infazı için Çerkezköy Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.
Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2014, 15:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER