Cezaevine girdi, firar etti, yine uyuşturucu ile yakalandı

Uyuşturucuya geçit vermeyen polis ekipleri, uyuşturucu suçundan yattığı cezaevinden firar eden bir kişiyi yine uyuşturucu madde ticareti yaparken yakaladı. Olayla ilgili biri asker kaçağı iki kişi daha gözaltına alındı.

Cezaevine girdi, firar etti, yine uyuşturucu ile yakalandı
Zonguldak´ta uyuşturucuya geçit vermeyen polis ekipleri, uyuşturucu suçundan yattığı cezaevinden firar eden bir kişiyi yine uyuşturucu madde ticareti yaparken yakaladı. Olayla ilgili biri asker kaçağı iki kişi daha gözaltına alındı. 

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri gelen ihbar sonucu harekete geçerek üzerinde uyuşturucu madde bulundurduğu iddia edilen, içlerinden biri asker kaçağı, biri cezaevi kaçağı olmak üzere toplam üç kişiyi yakaladı. Olay, Zonguldak’ın Kilimli İlçesi’ne bağlı Askeri Tepe mevkisinde meydana geldi. İddiaya göre yaklaşık 1 ay önce Devrek Açık Cezaevi’nden firar ettiği öğrenilen Y.N. (27), üzerinde paketlenmiş ve satışa hazır hale getirilmiş 50 gram toz esrar maddesi ve 100 adet ecstasy hap ile yakalandı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri o sırada Y.N.’nin yanında bulunan B.K. (23) ve A.O.G isimli iki kişiyi de gözaltına alındı. Zanlılar emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılardan Y.N. ve A.O.G. KOM ekipleri tarafından adliyeye getirilirken asker kaçağı olduğu öğrenilen B.K. ise askerler nezdinde adliye getirildi.

Öte yandan, Devrek Cezaevi’nden yaklaşık 1 ay önce firar ettiği öğrenilen Y.N.´nin (27) daha önce hırsızlık ve uyuşturucu madde bulundurmak suçlarından cezaevinde yattığı öğrenildi.
Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2015, 13:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER