CHP İl Başkanı Altun´dan Nuri Tekin´e nezaket ziyareti

CHP Zonguldak İl Başkanı Ahmet Altun ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Nuri Tekin´e nezaket ziyaretinde bulundu.

CHP İl Başkanı Altun´dan Nuri Tekin´e nezaket ziyareti

CHP Zonguldak İlBaşkanı Ahmet Altun ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Nuri Tekin´enezaket ziyaretinde bulundu.

CHP Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, İlçeYönetim Kurulu Üyeleri ve Kadın Kolları üyeleri, Belediye ve İl Genel MeclisiÜyelerinin de hazır bulunduğu nezaket ziyaretinde, bölgenin sorunları veçözümleri üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunularak, güncel gelişmelerdeğerlendirildi.
Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, CHP İlBaşkanı Ahmet Altun ve İl Yönetim Kurulu üyelerineiade-i ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, görevlerinde başarılar diledi.
CHP İl Başkanı Ahmet Altun da, göreve seçildiktensonra ilk defa Alaplı Belediyesi´ni ziyaret ettiklerini belirterek,Nezaket amaçlı ziyaretimizde, bölgemizin sorunlarıyla ilgili olarak dafikir alışverişinde bulunacağız. dedi.
Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun da, AlaplıTeşkilatı adına Ahmet Altun ve İl Yönetim Kurulu üyelerine ziyaretlerindendolayı teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2016, 12:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER