CHP Kdz.Ereğli İlçe Örgütü değerlendirme toplantısı düzenledi

CHP Kdz.Ereğli İlçe Örgütü, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı Seçimlerini ve 5-6 Eylül 2014’te Ankara’da yapılacak olan CHP Olağanüstü Kurultayı’nı değerlendirme toplantısı düzenledi.

CHP Kdz.Ereğli İlçe Örgütü değerlendirme toplantısı düzenledi
gundemeregli.com- CHP Kdz.Ereğli İlçe Örgütü, 10 Ağustos CumhurbaşkanlığıSeçimlerini ve 5-6 Eylül 2014’te Ankara’da yapılacak olan CHP OlağanüstüKurultayı’nı değerlendirme toplantısı düzenledi.

Parti lokalinde yapılan toplantıya İlçe yöneticileri, İlyöneticileri, Belediye Meclis üyeleri, İl Genel Meclis üyeleri, Kadın KollarıBaşkan ve yöneticileri, Seçim Koordinasyon kurulu yöneticileri ile partililerkatıldı.

Toplantıda konuşan İlçe Başkanı ve diğer konuşmacılar; 10Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle birlikte Türkiye’nin gerek içeridegerekse dışarıda zor bir sürece girdiğini, Ülkede ve bölgede barış, huzurve güvenlik içinde bir yaşam için CHP’ye büyük görevler düştüğünü, bu nedenlebirlik beraberlik içinde mücadele ederek herkesin CHP’nin başarısı içinçalışması gerektiği, CHP’nin bu kurultaydan birlik ve beraberliğinigüçlendirerek çıkacağını vurguladılar.

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2014, 11:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER