CHP Zonguldak İl Gençlik Kolları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü´nü kutladı

CHP Zonguldak İl Gençlik Kolları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayınladı.

CHP Zonguldak İl Gençlik Kolları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü´nü kutladı

CHP Zonguldak İl Gençlik Kolları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayınladı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi;

´´Kadınlarımızın toplumsal yaşamımızın onurlubireyleri olarak hayatın her alanında kendilerini göstermeleri her şey den öncegünümüzde yaşanılan olumsuzlukları hızla silecektir.Töre cinayetlerinin,şiddetin ve çocuk gelinlerin olmadığı mutlu bir Türkiye hepimizin arzusudur.

Onurlu ve bağımsız bir devlet kurmak içinsırtında mermi taşıyan kahraman TÜRK kadınlarının yerini Türkiye´nin içindebulunduğu bu dönemde ise sırtında çocuğunu, ailesini şerefini ve yoksulluğunutaşıyan kadınlarımız almıştır.

ATATÜRK’ÜN liderliğinde toplumsal hayattayer bulan ve siyasi haklarını birçok Avrupa ülkesinden önce alan kadınlarımızınekonomik özgürlüğü de CUMHURİYET HALK PARTİSİ iktidarında sağlanacaktır.

Kadınlar için önemli olan bugünün yılın birgünü ile sınırlı kalmaması dileğiyle kadına şiddetin olmadığı saygıda kusuredilmediği çevremizde en güzel çiçekler olan kadınlarımızın 8 MART DÜNYAKADINLAR GÜNÜ Kutlu Olsun.´´

 

 

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2016, 08:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER