CHP´Lİ BAŞKANDAN,AK PARTİLİ BAŞKAN´A ZİYARET

CHP´Lİ BAŞKANDAN,AK PARTİLİ  BAŞKAN´A ZİYARET
gundemeregli.com-Ereğli ilçesi Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret etti.
30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Gülüç Belediye Başkanlığına seçilen Gökhan Demirtaş, belediye meclis üyeleri ile birlikte Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret etti. Seçimlerin ardından parti rozetini çıkarttığını ifade eden Demirtaş, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ile abi-kardeş ilişkisi içerisinde çalışacaklarını söyledi. Ereğli Belediye Başkanlığını kazanan Uysal’ı tebrik eden Demirtaş gazetecilere yaptığı açıklamada “Kdz. Ereğli Belediye Başkanımıza bize zamanını ayırdığı ve bizleri kabul ettiği için teşekkür ederiz. Hüseyin Bey’e görev süresinde başarılar diliyoruz. Gülüç Belediye Başkanı ve meclis üyesi arkadaşlarımla beraber bundan sonra kendileri ile abi-kardeş gibi olacağız. Bizler buralara halkımıza hizmet amacıyla geldik. Geriye dönük her ne kadar farklı siyasi görüşte olsakta hizmet için biz o sayfaları kapattık. Yeni bir sayfa açılmasını temenni ediyoruz. Hüseyin Bey mütevazı bir insan. Olgun ve çok değerli bir ağabeyimiz olduğunu biliyoruz. O bize ağabeylik yapacak, büyüklük yapacak. Biz de onun küçüğü olarak abi-kardeşlik içerisinde hizmeti vatandaşlarımıza sunacağız. Ben de Ereğli için yapabileceğim bir şey varsa burada her zamanda yanındayım. Siyasi görüş hiçbir zaman irdelemiyorum. Bugün A partisi B partisi olabilir. Bizim için hiç fark etmez. Ben Gülüç Belediye başkanı olunca rozetimi çıkarttığımı, Gülüç halkının belediye başkanı olduğumu vurguladım. Benim için Ereğli’de aynı konumdadır. Ve ben bu görevi sayın başkanımızın üstesinden geleceğine, Ereğli’ye çok güzel şeyler katacağına canı gönülden inanıyorum. Görev süresince de Sayın belediye başkanımız Hüseyin Bey’e başarılar diliyorum” dedi.
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’da ziyaretten son derece mutlu olduğunu belirterek Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş ve meclis üyelerine başarılar diledi.
Uysal ve Demirtaş yapılan açıklamaların ardından bir süre daha sohbet ettiler.
Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2014, 13:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER