CHP´li İl Genel Meclisi Üyesi Tepki Gösterdi

Cumhuriyet Halk Partisi İl Genel Meclisi Üyesi Sadettin Arslan, Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç’a tepki gösterdi.

CHP´li İl Genel Meclisi Üyesi Tepki Gösterdi

Cumhuriyet Halk Partisi İl Genel Meclisi Üyesi Sadettin Arslan, Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç’a tepki gösterdi.

Arslan yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi;

“Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Sn. Şükrü Kılıç’ın bugün kamuoyuna geçtiği ‘Köylerin sorunlarını tespit ediyoruz’ açıklamasını hayretler içerisinde okumuş bulunmaktayım.Muhtarlar Derneğinin, sorumluluk alanındaki köylere dahil sorunları araştırması ve takip etmesi en doğal hakkı ve görevidir. Ancak, Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç’ın köy muhtarlarıyla yaptığı bu toplantılara sadece AKP’nin İL Genel Meclis Üyelerini davet etmesi, bu toplantılara CHP İl Genel Meclis Üyelerini davet etmeyip yok sayması kabul edilemez bir ayrımcılıktır. Sn.Kılıç bu davranışıyla tarafsızlığını yitirmiştir. Cumhuriyet Halk Partisi İl Genel Meclis Üyeleri olarak bizler, seçildiğimiz günden itibaren parti rozetimizi çıkartarak, bölgemizin, halkımızın ve köylerimizin sorunları ve talepleri için gece gündüz çalışırken Muhtarlar Derneğinin böyle bir ayrımcılık yapmasını asla kabul etmiyoruz. Bu tür uygulamalar, Kdz. Ereğli’mizin birlik ve beraberliğini bozar. Her ne kadar bu tür toplantılara, CHP İl Genel Meclis Üyeleri olarak bizler davet edilmesek de, muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini isteriz. Sn.Kılıç’ı, bulunduğu makamın sorumluluğunu daha titiz ve tarafsız yerine getirmeye, Muhtarlar Derneğini siyasi oluşumlardan uzak tutmaya davet ediyorum.”

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2014, 16:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
chp ye oy veren vatandas
chp ye oy veren vatandas - 9 yıl Önce

sayın il genel meclis üyesi chp il genel meclis üyesi olduğunu söylüyor. ancak il encümenliğinde akp ye oy veriyor. ben size oyumu akp il encümen adayına oy ver diye vermedim. zaten buda disiplin suçudur. örgüt örgütlüğünü gösterip gerekeni yapmalıdır.

ENGİN ARSOY
ENGİN ARSOY - 9 yıl Önce

GHP Lİ, GENEL MECLİS ÜYEsi İHTİSAS ALANI OLAN TARAFSIZLAŞMA TEZİNDE ON NUMARA BEŞ YILDIZDIR. MESELA CHP MECLİS ÜYESİ OLDUĞUNU UNUTUR VE AKPLİ ADAYA OY VERİR !!!!partisinden taraf bile değildir. FAKAT HER NE HİKMET BUNA PARTİDE BİRŞEY DEMEZ.........

ereğlili
ereğlili - 9 yıl Önce

bence helal olsun demek lazım ereğliye gelecek hızmet ıcın zonguldaktakı oylamada akp lı uyeye oy vermesı ereğliyi yanı bızlerı dusundugunu gosterır. o yuzden boyle seylere takılı kalmayın bence akp lı lerden daha faydalı işler yapıyo köstek değil destek olun

çaycuma lobisi
çaycuma lobisi - 9 yıl Önce

çok bile kaltı ilk toplantıda oyunu akp ye veren adam bu gun istifa ett ise şaşırılmaz. Chp ye de zararı olmaz varlığı bile ancak istifa edince anlaşıldı.Onu oraya yazanlar şapkanın önüne köysunlar.

SIRADAKİ HABER