CHP’li kadınlar tek vücut

CHP’li kadınlar tek vücut

CHP’li kadınlar tek vücut
CHP Alaplı Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda CHP Alaplı Kadın Kolları Başkanı Emine Uysal, “Ülkemizde terör, fetö işid ve pkk ve sayamayacağımız bir çok olay yaşanırken, başkanlık sevdasına anlam vermek imkansızdır. Bugün sesimizin sonuna kadar avaz avaz çıkması gereken bir süreçten geçiyoruz. Özellikle tek muhalefet partisi olarak görevimiz çok ağır ve büyüktür. El ele tek vücut olarak umudumuzu yitirmeden bu ağır ve sancılı dönemi atlatacağımıza inanıyorum” dedi.
CHP Alaplı Kadın Kolları tarafından partililer ve üyelerin katılımıyla bir dayanışma toplantısı düzenlendi. Partili kadınların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda başkanlık sistemi üzerine görüşler ve önemli kararlar alındı. Yeni dönemde yapılacak çalışmalarında ele alındığı toplantıda konuşan CHP Alaplı Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda CHP Alaplı Kadın Kolları Başkanı Emine Uysal, ülkenin çok ağır ve sancılı bir dönemden geçtiğine vurgu yaptı.
Bu süreçte CHP’ye ve özellikle CHP’li kadınlara büyük görevler düştüğünü belirten Uysal, şöyle konuştu:
“Ülke olarak çok ağır ve sancılı bir dönem içerisindeyiz. Böyle ağır bir dönemi en hafif bir şekilde atlatabilmek için hepimizin bir bütün olma zamanıdır diye düşünüyorum. Herkesin içindeki mutsuzluğu karamsarlığı ve korkuyu bir nebze de olsa tahmin edebiliyorum. Fakat korkularımız ve umutsuzluklarımız bizleri gönül verdiğimiz bu yoldan alıkoymasına izin vermeyeceğiz. Bizden sonraki nesillere daha iyi bir Türkiye bırakabilmek adına mücadelemizi kanımızın son damlasına kadar istikrarlı bir şekilde devam ettireceğiz. Bu uğurda tek kişi bile kalsak davamızdan asla ödün vermeyeceğiz. Bu aşamada kadın kolları olarak bizlere çok büyük görevler düşüyor. Siz değerli üyelerimizin desteğin ile çalışmalarımızı bir bütünlük içinde hızlandırmamız gerektiğini düşünüyorum. Medyadan sosyal ağlardan takip ettiğimiz üzere TBMM’de geçirilmek istenen anayasa değişikliğini yani başkanlık sistemini tamamen ülkemizi diktatörlüğe götürdüğünü açık açık görmekteyiz. Ülkemizde terör, fetö işid ve pkk ve sayamayacağımız bir çok olay yaşanırken, başkanlık sevdasına anlam vermek imkansızdır. Arkadaşlar sesimizin sonuna kadar avaz avaz çıkması gereken bir süreçten geçiyoruz. Özellikle tek muhalefet partisi olarak görevimiz çok ağır ve büyüktür. El ele tek vücut olarak umudumuzu yitirmeden bu ağır ve sancılı dönemi atlatacağımıza inanıyorum” dedi.
Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2017, 12:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER