Çilek yarışmasında derece girenler ödüllendirildi

Karadeniz Ereğli’de 27-28-29 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen Osmanlı Çileği Kültür ve Sanat Şenlikleri kapsamında düzenlenen ‘En güzel çilek, Çilek Bilgi Yarışması ve Çilekli Pasta yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri protokol tarafından verildi.

Çilek yarışmasında derece girenler ödüllendirildi


KaradenizEreğli’de 27-28-29 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen Osmanlı ÇileğiKültür ve Sanat Şenlikleri kapsamında düzenlenen ‘En güzel çilek, Çilek BilgiYarışması ve Çilekli Pasta yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri protokoltarafından verildi.

Engüzel Osmanlı Çileği yarışmasında birinciliği Galip Keskin,ikinciliği Necmi Tuna üçüncülüğü de Yadigar Dilaver kazandı.

ÇilekliPasta Yarışmasında ise birinciliği Şevval Koyuncu, ikinciliğiEmine Karanfil, üçüncülüğü de Binnur Doğan kazandı.

BilgiYarışmasında da birinciliği Şaban Doğan, ikinciliğiÇağla Doğan, üçüncülüğü ise Danış Avşar kazandı.

Mansiyonödüllerine de Ayla Kuzu, Ali Babaoğlu, Gülay Altay, Seray Avşarve Sevil Aydın layık görüldü. 

Yarışmalarda dereceye girenlere altın ödülleri KaymakamNazım Madenoğlu, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hasan Doğan veBelediye Başkanı Hüseyin Uysal tarafından verildi.

Karadeniz Ereğli Belediyesi ve Osmanlı Çileğini Yaygınlaştırmave Üreticiyi Koruma Derneği işbirliği ile düzenlenen yarışmalarda ise dereceyegirenlere toplam 27 çeyrek altın dağıtıldı.    

Amfi tiyatroda düzenlenen ödül töreninde protokole veşenliğe katılanlara Osmanlı Çileği ikram edilirken, Başkan Uysal yarışmalardadereceye girerek ödül alanları gösterdikleri emekten dolayı kutlayarakbaşarılarının devamını diledi.

Çilek yarışmasında görev yapan jüri üyelerini dekutlayan Başkan Uysal, Karadeniz Ereğli’nin simgesi haline gelen OsmanlıÇileği’ni yaşatmak için belediye olarak proje üretildiğini ve bu konudaki çalışmalarınsürdüğünü kaydetti.

 

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2016, 07:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER