ÇİLEK´İN ÇEKİMİ EREĞLİDE GERÇEKLEŞİYOR

ÇİLEK´İN ÇEKİMİ EREĞLİDE GERÇEKLEŞİYOR
gundemeregli.com-Ünlü müzik sanatçısı ve oyuncu Halil Sezai’nin yapımcılığını üstlendiği “Çilek” isimli sinema filminin çekimlerine Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde başlandı.
Filmde başrolü Azra Akın, Bülent Şakrak ve Kadir Özdal oynuyor. Yapımcılığını Halil Sezai’nin üstlendiği filmin yönetmenliğini Emrah Sönmez, Genel Koordinatörlüğünü Evin Kalkancı, yapım sorumluluğunu ise Leyla İbis yapıyor. Çarşamba günü ilk çekimleri yapılan filmde Azra Akın ‘Çilek’ isimli kızı onuyor. Azra Akın film çekimleri için Ereğli´ye gelerek Grand Ahos Otel´e yerleşti. Filmin başrollerinde Azra Akın (Çilek), Kadir Özdal (Kaan), Bülent Şakrak (Hayri) oynarken, Selen Öztürk (Ceren), Ayhan Anıl, Soydan soydaş, Yaşar Uzel, Ahmet Olgun Sünear isimli oyuncularda rol alacak. Filmde Halil Sezai ise baş komiseri canlandıracak.
Hem duygusal, hem aşk, hem de bol aksiyonlu sahneler içeren filmin tüm çekimlerinin ise Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde gerçekleştirileceği öğrenildi. Yaklaşık 1,5 ay boyunca yapılacak çekimler sırasında banka soygunu, otoyolda polis kovalamacısı, jandarma ve polisin operasyon yapması gibi aksiyon sahnelerinin çekileceği öğrenildi.
Öte yandan film ekibi gazetecilerin çekim yapmasını engellemek için özel tedbirler alıyor.
Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2013, 06:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER