Cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen sanığa 32 yıl hapis talebi

Cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen sanığa 32 yıl hapis talebi

Cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen sanığa 32 yıl hapis talebi
Zonguldakta işyerinde satış ve pazarlama elemanı olarak çalışan 4 çocuk annesi B.B.ye cinsel saldırıda bulunduğu ve av tüfeği ile ateş edip yaraladığı iddiasıyla tutuklu yargılanan sanığın 32 yıl hapsi istendi. 
İddialara göre, evli ve 2 çocuk babası tutuklu sanık C.T., 4 çocuk annesi 37 yaşındaki B.B.yi satış ve pazarlama elemanı olarak işe aldı. İddialara göre bir süre sonra işten ayrılmak isteyen B.B.yi silahla tehdit eden sanık, cinsel saldırıda bulundu. B.B., bir süre sonra işi bıraktı. Tutuklu sanık C.T., B.B.nin evine giderek kadına av tüfeği ile ateş etti. Ağır yaralanan B.B., hastanede tedavi altına alındı. İşyeri sahibi C.T. de Cinsel amaçla kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, Nitelikli cinsel saldırı, Mala zarar verme, Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, Tasarlayarak veya bir suçu işleyememekten dolayı duyduğu infialle adam öldürmeye teşebbüs suçlamasıyla tutuklandı.
Zonguldak Adliyesi 1. Ağır Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkan tutuklu sanık C.T., mağdurun rızası ile cinsel ilişkiye girdiklerini öne sürdü. Sanık, yanında çalışan B.B.nin işten ayrılınca korkutmak amacıyla ateş ettiğini iddia etti. İş başı yaptıktan sonra kendisine cinsel ilişki teklifinde bulunduğunu öne süren mağdur B.B. ise, Sigortalı bir işte çalışmak için işe başladım. Ancak bir süre sonra benimle birlikte olmak istediğini söyleyip teklifte bulundu ancak ben kabul etmedim. Tehdit ve şantajlarla istemediğim halde işyerinde birlikte oldum. Kendisinden kurtulmak için eşini işyerine getirdim. Makyaj yaptırdım. Belki yeniden eşine aşık olmasını sağlayıp kendimi kurtarmak istedim diye konuştu.
Duruşmada cumhuriyet savcısı sanık hakkında mütalaa verdi. Mütalaada sanığın cinsel saldırı suçundan delil yetersizliği nedeniyle beraatı talep edilirken, diğer suçlardan 32 yıl hapis cezası ile cezalandırılması istendi. Mahkeme ise sanık avukatının savunma yapması için ileri bir tarihe ertelendi.
Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2017, 10:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER