Cizre´de hain saldırı

Cizre´de hain saldırı

Cizre´de hain saldırı

Şırnakın Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğüne yönelik teröristler tarafından düzenlenen bombalı araç saldırısında 8 polis şehit oldu, yaklaşık 50 kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Grup Amirliğine yakın bir noktada bulunan polis kontrol noktasına bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Sabah saat 07.00da teröristler tarafından düzenlenen saldırıda ilk belirlemelere göre 8 polis şehit olurken, yaklaşık 50 kişi ise yaralandı.

Şırnak Valiliği, Konak Mahallesi Cizre-Şırnak karayolu üzerindeki Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Grup Amirliğine yakın bir noktada bulunan polis kontrol noktasına PKKlı teröristler tarafından bomba yüklü araçla saldırı düzenlendiğini bildirdi. Saldırı sonrasında bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildiği ve yaralıların hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Saldırıda Çevik Kuvvet Grup Amirliği binası kullanılamaz hale gelirken, ilçe merkezinde de bir çok binada hasar oluştu.

Teröristler tarafından düzenlenen saldırı ilçenin tamamında hissedilirken, kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2016, 07:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER