Çolak,Zonguldak’ın kaderini MHP değiştirecektir

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde,2011 genel seçimlerinde MHP´den Milletvekili Aday Adayı olan Değişim Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Semih Çolak, MHP’nin milletvekili adaylarını, parti yöneticilerini ve geçmişte parti yönetiminde çeşitli görevlerde bulunmuş isimleri kahvaltıda bir araya getirdi.

Çolak,Zonguldak’ın kaderini MHP değiştirecektir


Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde,2011 genel seçimlerinde MHP´den Milletvekili Aday Adayı olan Değişim Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Semih Çolak, MHP’nin milletvekili adaylarını, parti yöneticilerini ve geçmişte parti yönetiminde çeşitli görevlerde bulunmuş isimleri kahvaltıda bir araya getirdi.

Çolak tarafından, Subaşı Köyü mevkisindeki Midilli Park’ta düzenlenen kahvaltı etkinliğinde konuşan MHP Zonguldak 1. Sıra Milletvekili Adayı Zeki Çakan, ilk olarak, Çolak’a, üstlendiği birleştirici görevden dolayı teşekkür etti.

Çolak’ın örnek bir davranış sergilediğini belirten Çakan; “kendisine huzurlarınızda teşekkür ediyoruz. Çünkü hemen hemen MHP’nin kuruluşundan buyana uzun yıllar görev almış, ilçe başkanlarını, milletvekili ve belediye başkan adaylarını çağırarak burada birleştirici, bütünleştirici görevde rol oynaması takdire şayandır” dedi.

“SİYASET UZUN İNCE BİR YOL”

Siyasetin uzun ve ince bir yol olduğunu ve bu yolda tek başına hiçbir şey yapılamayacağını dile getiren Çakan, konuşmasında şu görüşlere yer verdi:

“Siyaset uzun ince bir yoldur. Tek başınıza hiçbir şey yapamazsınız. Her zaman söylerler; bir elin nesi var iki elin sesi var. Bu eller çoğaldıkça bu seslerde çoğalacak. Bölgemizin ve ülkemizin MHP’ye ihtiyacı var. Bugün ülkemizin içinde bulunduğu durumda Milliyetçi Hareket Partisi’ne ne kadar ihtiyaç olduğunun, Türk Milleti geçte olsa farkına vardı.”

“BÖLGEMİZDE EKONOMİK,SOSYAL BİRÇOK PROBLEM VAR”

2002 yılından bu yana, bölgede birçok sosyal ve ekonomik problemin doğduğunu da vurgulayan Çakan, konuşmasına şöyle devam etti:

“Bölgemizde ekonomik, sosyal birçok problem var. Şuan Ereğli’ye şöyle bir baktığımızda o tersanelerde çalışan 8 bin, 10 bin kişi nerede? Sac ticareti erbabı nerede? Bu sac ticaretinden dolayı taşımacılıkla yapan ve bu yolla geçimini sağlayanlar nerede? TTK’ya 2000 yılında 4 bin kişiyi işe aldırdık. Hangi işe hangi nitelikte adam gerekiyorsa o alındı. Ve bunların bir tanesine bile torpil yapılmadı. Noter huzurunda kura çekilerek alındı. O günden bu güne Zonguldak’ın sosyal ve ekonomik yapısı ortada. Köylerimizi geziyoruz. Zonguldak yolu sırf başlangıç olsun diye çok az bir ödenek ile başladı. Bu yollar şimdiye kadar bitmez miydi? Bunları hesabı sorulmayacak mı?”

“BİZ ÜLKEMİZE EN İYİ HİZMETİ VERECEĞİZ”

“Biz ülkemize en iyi hizmeti vereceğiz. Bilgi ve tecrübemizle bölgemizin ve ülkemizin en ince hususlarına yardımcı olacağımız kanaati ile taşın altına elimizi koyduk. Bir risk aldık ama ülkemizin geleceği için, devletimizin bölünmez bütünlüğü için, göklerde dalgalanan bayrağımızın rüzgârının kesilmeye çalışıldığı bu ortamda, bayrağın sürekli dalgalanmasını sağlamak için değerdi. Biz hizmet için yola çıktık. Kimseyle zorumuz yok, kimsenin bel altıyla ilgili yalan, riya iftiralarla hiç uğraşmıyoruz. Bunlarla uğraşanlarda dersini aldılar. Bizim ekibimiz sadece ve sadece hizmet için yola çıktı. Önümüze gelen engelleri aşma mücadelesi vereceğiz. Partimizin değil, ülkemizin ve bölgemizin menfaatini ön planda tutacağız. En az iki milletvekili, inşallah üçüncüyü de zorlayarak 8 Haziran’da bütün her şeyi değiştireceğiz.”

Çakan, konuşmasının ardından, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı da kutladı.

“ZONGULDAK’TA BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ”

MHP 2. Sıra Milletvekili adayı eski Zonguldak Valisi Yavuz Erkmen, 7 Haziran seçimleriyle ilgili çıktıkları yolda ‘Zonguldak’ta birinci parti’ iddiaları olduğunu hatırlatarak, “Biz yola çıkarken ‘Zonguldak’ta birinci partiyiz’ diye bir söylemimiz bir iddiamız vardı. Birlik beraberlikte bunun en güzel göstergesidir diye düşünüyorum. Çünkü gerek burada olsun gerek bölgenin her köşesinde şuan Milliyetçi Hareket Partisi eski yeni tek yumruk halinde hedefine doğru gitmektedir. Biz inanıyoruz ki Zonguldak’ta birinci parti olacağız. Bu amaçla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizim hiçbir arkadaşımızın basında çıkmış en ufak olumsuzluğu yok. Yoğun bir tempoyla çalışıyoruz” dedi.

“BAŞARI EKİP İŞİDİR”

Erkmen, birlik ve beraberlik içerisinde, hedeflerine doğru ilerlediklerini ifade ederek, şöyle devam etti:

“Başarı hiçbir zaman kişiye ait değildir. Başarı ekip işidir. Bizlerde birlik beraberlik içerisinde hedefimize doğru yürüyoruz. Zonguldak’ın birçok sorunu var. Bunlar çözülseydi bugüne kadar çözülürdü. Ama biz kadromuza ve teşkilatlarımıza inanıyoruz. Bu sorunların çözümünü de bu kadroyla elimizden geleni yaparak çözmeye çalışacağız. Zonguldak halkına güveniyoruz bizi birinci sıraya koyacağına inanıyoruz. MHP olarak, gerek TBMM’de, gerek Türkiye’de, gerekse bölgemizde ne kadar çok temsilciye sahip olursa, o kadar hedefimize yaklaşmış olacağız. 19 Mayıs Gençlik ve spor Bayramını da kutluyorum. Ulu önder Atatürk’ü, tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Geleceğimizin gençleri olan gençlerimizi de kutluyorum.”

AK PARTİ 13 YILDIR HİZMET GETİRMEDİ

MHP 3. Sıra adayı Özel Echomar Hastanesi’nde görevli Dr. Ahmet Emre Bayramoğlu da, ülkenin zor dönemden geçtiğine vurgu yaptı ve “Vatandaşlarımız bu durumdan ciddi bir şekilde rahatsızlık duyuyor. AK Parti İktidarı, 13 yıldır bölgeye hizmet getirmedi. Biz bölgemize hizmet etmek için yola çıktık” dedi.

ŞEKER,GURURLU BİR TABLO YAŞIYORUZ

MHP İlçe Başkanı Talat Şeker ise Çolak’a teşekkür ettiği konuşmasında, “sağlanan birliktelikle gururlu bir tablo yaşıyoruz. Devril aldığımız parti bayrağını, lekelemeden, yere düşürmeden ‘şerefli’ şekilde taşıyacağız” dedi.

“MHP’DEN DEĞERLİ ADAYLARI İLE OLUMSUZLUĞU KIRMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK”

Çolak ise konuşmasında, ilk olarak 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

Ülkenin, ekonomik anlamda çöküntü yaşadığına dikkat çeken Çolak, konuşmasında şunları kaydetti: “Ülkemizin zor dönemde geçtiği, bittiği, ekonomik olarak çöktüğü, hatta tabir yerindeyse fetret döneminin yaşandığı yerdeyiz. MHP’den değerli adayları ile bu olumsuzluğu kırmak için yola çıktık. Benden önceki büyüklerim, ilçe başkanlarım, belediye başkan adaylarım, milletvekili adaylarımla birlikte, birlik ve beraberlik için kahvaltı organize ettim. Buradaki amacım, MHP’nin geçmişiyle, bu anıyla ve gelecekte MHP’yi temsil edecek gençleriyle bir arada olduğunu herkese göstermekti. Bunu da çok iyi başardığımızı düşünüyorum. Etkinliğime katılan büyüklerime, partililerimize ve basın mensuplarına teşekkür ediyorum. Partimizin Zonguldak’tan 2 milletvekili çıkaracağına emin olun, bir aksilik olmazsa üçüncü vekili de zorlayacağız. Zonguldak’ın kaderini MHP değiştirecektir. Bunu da herkese göstereceğiz. 7 Haziran akşamı birlik ve beraberlik içinde Zonguldak’ın geleceğini kaderinin değişmesi için her şeyi yapacağız ve bunu başaracağız.”

Kahvaltıya, MHP İl Başkan Yardımcısı Asıl Tazegül, eski ilçe başkanları Süleyman Özkaramuk, Kemalettin Bektaş, Mehmet Özkanca, İlkay Özdemir, 2014 yerel seçimlerinde MHP’den Belediye Başkan Adayı olan Mevlüt Özdemir, Eski milletvekili adaylarından Muhammet Ateş, Cevat Ön, MHP Gülüç İlçe Başkanı Tarık Semiz, Ereğli Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Kamil Gencer,Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sertan Kuzu ile bazı partililer katıldı.

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2015, 12:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali Suat ESER
Ali Suat ESER - 9 yıl Önce

Evet aldığı oylara bağlı milletvekili dağılımı değişecektir...

SIRADAKİ HABER