Çöp ve hafriyatlar temizleniyor

Çöp ve hafriyatlar temizleniyor

Çöp ve hafriyatlar temizleniyor
Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Belediyesince Kefkenaltı mevkisinde kış ayında ulaşımda yaşanan sıkıntılardan dolayı belediyeye ait depolaman alanına dökülmek zorunda kalınan çöp ve hafriyat atıkları temizlenmeye başlandı.

Alaplı Jandarma Komutanı Yüzbaşı Emre Balci, Çamlıbel Köyü Muhtarı Mithat Mandacı ile birlikte temizlik çalışmalarını yerinde takip eden Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, iş makineleriyle kamyonlara yüklenen bu alandaki çöp atıklarının Zonguldak´taki çöp depolama ve geri dönüşüm tesislerine taşınacağını söyledi

Belediyenin sadece kendine ait çöp depolama alanında üzerini kapatmak suretiyle geçici olarak çöpleri depoladığını belirten Tekin, Biz üzerini kapatmak suretiyle geçici olarak depoladığımız bu çöpleri temizlemeye başladık. Bunun dışında, belediyemizin sorumluluk alanı dışındaki dere güzergahı boyunca muhtelif noktalara gelişigüzel çöp ve hafriyat artıkları dökülmüş. Belediyemizle ilgisi olmayan, belediyemizin sorumluluk alanında bulunmayan bu çöp ve hafriyatların da temizlenmesi gerekiyor” dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2016, 14:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER