Cumartesi Pazarında, Faruk Çaturoğlu şaşkınlığı

8 Haziran seçimlerinin ardından 2. Sıradan AK Parti Zonguldak Milletvekili seçilen Faruk Çaturoğlu, bugün Cumartesi pazarında yaptığı ziyarette şaşkınlığa yol açtı.

Cumartesi Pazarında, Faruk Çaturoğlu şaşkınlığı

8 Haziran seçimlerinin ardından 2. Sıradan AK Parti Zonguldak Milletvekili seçilen Faruk Çaturoğlu, bugün Cumartesi pazarında yaptığı ziyarette şaşkınlığa yol açtı. ‘Seçimler geçer, Milletvekilleri bizi unutur’ algısındaki bazı vatandaş ve esnaflar, karşılarında Çaturoğlu’nu ‘teşekkür’ ziyaretlerinde görünce, şaşkınlıklarını gizleyemediler.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, Belediye Meclis Üyeleri Sabri Dinç ve Hasan Pınarcık ve parti yöneticileriyle birlikte, Cumartesi pazarında esnaf ve vatandaşlara, ‘Teşekkür’ ziyaretlerinde bulundu.

Pazar esnafının tek tek elini sıkan Çaturoğlu, alış-veriş yapan halkı da selamlayarak, 7 Haziran seçimlerinde AK Parti’ye destek olan-olmayan her kese teşekkür etti.

Çaturoğlu, hiçbir esnafı ayırmadan yaklaşık 2 saat boyunca gezdiği Cumartesi pazarında, bazı esnaf ve vatandaşların şaşırmalarınada şahit oldu..

İLK KEZ BİR MİLLETVEKİLİ GÖRDÜK..

Ereğli Pazarcılar Odası Başkanı Fehmi Taşkın, Milletvekili Faruk Çaturoğlu’nu seçimin hemen ardından pazarda görmelerine şaşırdıklarını belirterek, “Uzun yıllar pazarcılık yapıyorum, ilk defa böyle bir şeye şahit oluyoruz. Bizim bildiğimiz, Milletvekilleri oyunu alır, bir daha bizi unuturlardı. Ereğli’de seçimlerden hemen sonra pazara inip bizlere teşekkür eden ilk Milletvekili sizsiniz. Size çok teşekkür ediyor ve başarılar diliyoruz. Halkı önceliği kabul eden bu anlayışınızın size başarı getireceğine de inanıyoruz” dedi.

ŞEHİR MERKEZİNDEKİ ESNAFIN VE HALKIN TALEPLERİ ÇÖZÜME KAVUŞACAK..

Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Cumartesi pazarında dolaşırken bazı şehir merkezi esnaflarının da talepleriyleriyle karşılaştı. Bu durumu, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ile de görüştüklerini anlatan Çaturoğlu, “Şehir Merkezinde, özellikle yaya kaldırımları konusunda halkımızın belediyeye çok yoğun bir şikayeti var. Ve Belediyemiz bunun için bir düzenleme çalışması yapıyor. AK Parti anlayışında hiçbir zaman sorun çıkartan bir anlayış göremezsiniz. AK Parti Milletinin daima sorunlarını çözer. Belediye Başkanımız da hem esnafımızın hem de halkımızın sorunlarını çözmeye gayret gösteriyor. Kendisiyle görüştüm. Halkın şikayetleri de göz önüne alınarak, sokağın darlığına ve genişliğine göre, kimi yerde 80 cm, kimi yerde 60 cm gibi esnafa da ürünlerini teşhir edebilecekleri bir düzenleme yapılacak. Halkın yaya yolu ve kaldırımlardaki işgaller bir düzenleme altına alınacak” dedi.

8 Haziran’da Milletvekilliği halkın oylarıyla tescillenmesinin ardından, ‘Teşekkür’ ziyaretlerine başlayan AK Parti Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Kaptaş ve Yalı Boyu bölgesindeki köylerin ardından, önümüzdeki hafta da, Ormanlı ve Çaylıoğlu bölgesindeki köylere ziyaretlerini sürdürecek.

 


Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2015, 13:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER