CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Kdz. Ereğli’de 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları dört koldan devam ediyor..

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

gundemeregli.com-Kdz. Ereğli’de 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları dört koldan devam ediyor..

10 Ağustos seçimlerine kısa bir zaman kala bir yandan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, mahalle ve köy ziyaretlerinde halkın nabzını tutarken, diğer yandan Ak Parti Zonguldak İl Genel Meclis üyeleri seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında Ak Parti İl Genel Meclis üyeleri Kazım Beceren ve Ali Tarakçı, beraberinde Kdz. Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Erdoğan, Kdz. Ereğli Ak Parti İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleri Hakan Mısırlı ve Mustafa İslam Yazıcıoğlu, Soğanlı Köyü Muhtarı İsmail Akdeniz, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan’ın danışmanı Savaş Aydın ve dayısı Asım Şahin, Sosyal Yardımlaşma Mütevelli Heyetinden Recep Akdeniz ve eski belediye meclis üyelerinden Necati Akdeniz, akşam saatlerinde Yalnızçam köyü ve Dağlar Köyü’nde vatandaşlarla buluştu.

10 Ağustos 2014 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ülkemiz için öneminin vurgulandığı köy ziyaretlerinde, ayrıca vatandaşlara Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan’ın bölgeye getirdiği ve getireceği yatırımlar ve Ak Partili Belediyenin bölgeye ve vatandaşlara hizmetleri anlatıldı.

Ak Parti Genel Başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek ziyaretlerinin süreceği öğrenildi..

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2014, 23:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER