Dağlar ve Ören’e park asfalt ve kanalizasyon

2011 yılında Ereğli Belediyesi’nin sınırlarına dahil olan Dağlar Mahallesi’nde kanalizasyon hattı çalışmaları başladı.

Dağlar ve Ören’e park asfalt ve kanalizasyon

2011 yılında Ereğli Belediyesi’nin sınırlarına dahil olan Dağlar Mahallesi’nde kanalizasyon hattı çalışmaları başladı. Dağlar Mahallesinde yaşayan çocuklarda, ilk kez çocuk oyun parkı ile tanıştı. Dağlar’da çocukların sevinçlerine ortak olan Başkan Uysal, Hamzafakıhlı’da tamamlanan, Ören Mahallesinde ise devam eden asfalt çalışmalarını da yerinde inceledi.

Kdz. Ereğli Belediyesi ilçeye bağlı Dağlar Mahallesi’ndeki Kanalizasyon çalışmalarına start verdi. Merkez mahallesinde bir süre önce başlayan çalışmaların, Karagucak mevkiinde de yapılacak çalışmalarla kısa sürede bitirilmesi hedefleniyor.

Ereğli Belediyesinin söz konusu mahallede yapacağı toplam 4 km uzunluğundaki kanalizasyon hattı ile, 2011 yılında belediye sınırlarına dahil olan mahalle, ilk kez kanalizasyona kavuşmuş olacak.

İLK KEZ PARKLA TANIŞTILAR

Kdz. Ereğli Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı Park ve Bahçeler birimi ekiplerince yeni çocuk oyun parklarının monte çalışmalarına başlandı.

İhtiyaç duyulan bölgelere ilk kez, ihtiyaç duyulan bazı yerlerdeki çocuk parklarının yenilenmesi sureti ile yapılacak çalışmalara, Dağlar Mahallesi’nden başlandı. Mahalle de yaşayan çocuklar ilk kez oyun parkı ile tanıştı.

ÇOCUKLAR ÇOK MUTLU

Dün başlayan ve korkuluklar, salıncak montesi ve zemin düzenlemesi ile tamamen hazır hale gelecek olan çocuk oyun parkının monte çalışmalarını yerinde inceleyen Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, çocukların sevincine de ortak oldu.

Mahalle Muhtarı Ecvet Şahin, Başkan Uysal’a teşekkür ettiği konuşmasında “ Kanalizasyon çalışmasının başlaması bizim için çok sevindirici bir olaydır. Artık kokudan kurtulacağız. Çocuk parkı da önemli bir ihtiyaçtı. Bugün burada yaşayan çocukların mutluluğu anlatılamaz. “dedi.

ÖREN YENİ MAHALLE’DE ASFALT ÇALIŞMALARI

Yeni sezon asfalt çalışmalarına Hamzafakıhlı’dan başlayan ve söz konusu bölgedeki çalışmaları tamamlayan Kdz. Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nce Ören Yeni Mahallesi Meşelik Sokak’ta yapımı tamamlanan yağmurlama hattı çalışmasının ardından, buradaki asfalt çalışmalarına başladı.

ASLFALT ÇALIŞMASI DEVAM EDECEK

Söz konusu çalışmaları Belediye Başkan Yardımcısı Esra Alpago ve Fen İşleri Müdür Vekili Tayfun Tarhan ile birlikte inceleyen Başkan Uysal, “ Arkadaşlarımız Hamzafakıhlı’da çalışmalarını tamamladı. Ören’deki olumsuz tabloyu da, burada yapılan yağmurlama çalışması sonrası dökülen asfalt ile ortadan kaldırıyoruz. Asfalt çalışmalarımız, kaldırım düzenleme çalışması yapılan Un Pazarı ve Köseağzı yolu ile bu bölgelerin ardından program dahilindeki noktalarda devam edecek.” dedi.

Öte yandan Ören Mahallesi Muhtarı Halil Sever’de Başkan Uysal ve çalışma ekibine teşekkür etti. Sever, “Gerek yağmurlama gerekse asfalt çalışması yıllardır beklediğimiz bir hizmetti. Mahallenin muhtarı olarak vatandaşlarım adına son derece mutluyum. Sayın başkan ve ekibine teşekkür ediyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2015, 07:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER