Daha temiz bir Karadeniz Ereğli için’

Daha temiz bir Karadeniz Ereğli için’

Daha temiz bir Karadeniz Ereğli için’


‘Daha temiz bir Karadeniz Ereğli’ sloganıyla 228personel ve 28 araçla çalışmalarını sürdüren Kdz. Ereğli Belediyesi Temizlikİşleri Müdürlüğü 7 gün 24 saat esaslı hizmet veriyor.

Her gün 31 mahallede,ilçenin cadde ve sokaklarında çalışmalarını sürdüklerini kaydeden Temizlikİşleri Müdürü Namık Şahin, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın talimatıyla şehrincadde ve sokaklarının yıkandığını ve günlük olarak yaklaşık 110 ton çöp ve 40ton moloz toplandığını belirtti.

Özellikle yaz ayıylabirlikte sahil kesimine akın eden vatandaşların yoğunlaştığı bölgede daha aktifbir çalışma başlatıldığına vurgu yapan Şahin, gece geç saatlere kadar bubölgedeki temizlik çalışmalarının sürdüğünü ifade etti.

Şahin, “Belediye BaşkanımızSayın Hüseyin Uysal, çevreye duyarlı ve temizliğe çok önem veriyor. Başkanımızen iyi temizliğin kirletmemek olduğu anlayışıyla vatandaşlarımızdan biraz dahaduyarlılık bekliyor.

Özellikle sahil bandındadenize atılan çöp, pet ve cam şişeleri, yerlere atılan peçete, çekirdekkabuklarını gördükçe üzülüyoruz.

Bizim işimiz şehri her zamantemiz tutmak. Bu bağlamda cadde ve sokakların yanında otobüs duraklarını, çocukparklarını dahi yıkıyoruz. Sahil kesiminde 24 saatlik bir çalışma var. Süpürgearacımızda sürekli bu bölgede çalışıyor.” dedi.

Temizlik hizmeti yanındaekiplerin yaz ayında sık sık tırpan yaptığını da hatırlatan Şahin, deretemizliklerinin de aralıksız sürdüğünü kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2016, 12:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER