Damadından 8 yıldır haber alamıyor

Zonguldak´ın Ereğli ilçesinde yaşayan Yakup Duman, 3 çocuğunu bırakıp giden ve 8 yıldır haber alamadıkları damadını arıyor.

Damadından 8 yıldır haber alamıyor
 Zonguldakın Ereğli ilçesinde yaşayan Yakup Duman, 3 çocuğunu bırakıp giden ve 8 yıldır haber alamadıkları damadını arıyor. 
Kdz. Ereğli ilçesinde damadının 8 yıl önce iflas etmesi sonucu kızından boşanıp ortadan kaybolduğunu ifade eden 62 yaşındaki Yakup Duman, kendisinin hayatta olup olmadığını bilmek istediklerini söyledi. Damadının anne ve basının hayatını kaybettiğini, 8 yıldır hiçbir akrabasını da aramadığını dile getiren Duman şöyle dedi:
Damadım Salih Tüfekçi 2007-2008 gibi iflas etti. 2008’in Temmuz-Ağustos aylarında da ortadan kayboldu. Kızımdan boşanmış, onun üzerine bir şirket açmış. Şimdi o şirketinde borçları var. 3 çocuğunu bırakıp nereye gittiğini bilmiyorum. Biz kendisinin sağ olup olmadığını öğrenmek için Gümüşhane Nüfus Müdürlüğü’ne dilekçe verdik. 4 yıl kadar önce bize Almanya’da yaşadığı bilgi geldi. 2’si erkek bir kız çocuğu var. Kızı 10, diğer çocukları ise 12 ve 18 yaşında. Hepsi okula gidiyor. Bir tanesi üniversiteye gidecek. Ben emekliyim. Emekli maaşımla onlara bakmaya çalışıyorum ama yetemiyorum. Anneleri günlük temizliğe gidip çocuklarını okutmaya çalışıyor. Baba ortalarda yok. 3 çocuğunu bırakıp nereye gitti bilmiyoruz. Ben damadımın bulunmasını istiyorum.
Damadına seslenen Yakup Duman “Eğer sağ ise sağlığını bildirsin. Çocukların artık büyüdü. Bir tensi üniversite çağına geldi. Benim maddi durumum çocuklara yetmiyor. Çocuklarına sahip çık, çocuklarına yardımcı ol” dedi.
Duman, 3 torununun babası damadının sağ olup olmadığını öğrenmek istediklerini ifade etti.
Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2016, 10:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER