DAVETSİZ MİSAFİR

DAVETSİZ MİSAFİR
gundemeregli.com- Zonguldak&[#]8217;ta aşırı süratli olduğu ileri sürülen bir yolcu minibüsü, düğün hazırlığı yapan çiftin oturma odasına girdi.
Kaza, Zonguldak´ın Terakki Mahallesi Vatan Caddesi&[#]8217;nde meydana geldi. Müftülük rampasından çarşı merkezine giden Mustafa Beşe (51) yönetimindeki 67 M 0176 plakalı yolcu minibüsü, iddiaya göre aşırı hız sonucu yolun yanında bulunan duvarı yıkarak bir eve girdi. Üç ay sonra düğünleri olacağı öğrenilen ve evi yeni kiralayıp temizlik yapan Ümit Alaz ve Çiğdem Güneş&[#]8217;in başka odada olmaları kazadan yara almadan kurtulmalarına neden oldu. Minibüs şoförü de kazadan yara almadan kurtulurken, minibüste yolcu bulunmadığı kaydedildi.
Bina sahibi Ali Garip, yolun eğimli olması nedeniyle araçların evinin önünden süratli geçtiklerini söyledi. Kazaya yeni tuttukları evi temizlerken yakalanan kiracı Ümit Alaz ise, Evi yeni kiraladık. Temizliğini yapıyorduk. Yarın eşyalarımız gelecekti. 3 ay sonra da düğünümüz var. Kaza esnasında minibüsün girdiği odada ve evin önünde kimse olmaması sebebiyle şanslıyız dedi.
Bina sahibi ile şoför arasında tartışma yaşanırken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2012, 12:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER