DEDE EVİNDE İNTİHAR...

Bir vatandaş tatil için geldiği dede evinde intihar etti. Şahsın Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi´nde hayati tehlikesi sürüyor.

DEDE EVİNDE İNTİHAR...
gundemeregli.com-Bayram tatili için Ankara’dan Bartın’a gelen bir kişi dedesinin evinde bulunan av tüfeği ile göğsüne ateş ederek intihara kalkıştı.
Edinilen bilgilere göre olay öğle saatlerinde Bartın’ın Kozcağız beldesine bağlı Başoğlu Köyü’nde meydana geldi. Ankara’da çalıştığı öğrenilen Önder K. (29) bayram tatili için Bartın’ın Kozcağız beldesine bağlı Başoğlu Köyü’nde bulunan akrabalarını ziyaretine geldi. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Önder K, evde kimsenin olmadığı sırada dedesinin tek kırma av tüfeği ile göğsüne ateş ederek, intihara kalkıştı. Tüfek sesini duyan yakınlarının eve gelmesi üzerine Önder K. ağır yaralı olarak Bartın Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan Önder K. daha sonra ambulansla Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Hastanede ameliyata alınan Önder K’nın tüfekten çıkan saçmalar nedeniyle akciğerinin parçaladığı ve kaburgalarında kırıklar olduğu öğrenildi. Önder K’nın hayati tehlikesi devam ederken, jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. Ayrıca Önder K’nın evli ve 2 çocuğu olduğu öğrenildi.
Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2013, 06:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER