DEĞİŞİM YENİDEN YAYINDA

DEĞİŞİM YENİDEN YAYINDA
gundemeregli.com-KdzEreğli ilçesinde 1995 yılında günlük olarak yayın hayatına başlayan ve 2003 yılında kapanan Değişim Gazetesi 10 yıl aradan sonra yeniden yayınlanmaya başlandı.
Kdz. Ereğli ilçesinde 1995 yılında yayın hayatına başlayan ve 2003 yılında kapanan Değişim Gazetesi 10 yıl aradan sonra yeniden yayın hayatına başladı.
Değişim Medya Grubu bünyesinde haftalık olarak yayınlanmaya başlayan ve bu gün ilk sayısı çıkan Değişim Gazetesi’nin sahipliğini İşadamı Semih Çolak, Genel Yayın Yönetmenliğini Evrim Çağırıcı, Sorumlu Yazı İşleri Müdürlüğü’nü Ersen Berk Çelik ve Haber Müdürlüğü görevini ise Özge Cerrah yapıyor.
Gazetenin imtiyaz Sahibi Semih Çolak 10 yıl aradan sonra Değişim Gazetesi’ni yeniden yayın hayatına geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, gazeteye kuruluşundan bu yana emek veren tüm çalışanlara teşekkür etti. Çolak açıklamasında “2012 yılında devir aldığım Değişim Medya Grubu bünyesinde radyo ve internet sitesinin ardından gazetemizi yeniden yayın hayatına başlatmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hedefimiz Değişim’i günlük ve resmi ilan alan vasıflı bir gazete yapmak. Bunun yanında Ereğli’nin beğeni ile takip ettiği Değişim Dergisi’nin hazırlıklarını da yapıyoruz. Uzun bir aradan sonra dergimizde yayın hayatına başlayacak. Zonguldak il merkezi ve ilçelerine yönelik yerel televizyon (T3) lisansı müracaatında bulunan kuruluşumuz, ´Ereğli Değişim Radyo Televizyon Yayıncılık Reklam ve İletişim A.Ş´ ye Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından ´yeterlilik belgesi´ verildi.
Zonguldak Bölgesinde Karasal Sayısal Yayın Platformu üzerinden yayına başlayacak olan Değişim Televizyonu, kendi kültür köklerimize bağlı, evrensel insani değerler çizgisinde hareket ederek, ihtiyacı, işaret edilen beklentileri karşılayacak. Böylece televizyonculuğa yeni bir soluk ve anlayış kazandıracak. Değişim TV, Zonguldak bölgesi için çok önemli bir beslenme kaynağı olacağına dikkat çekmek istiyorum. Grubumuza Değişim TV´nin de katılmasıyla birlikte görsel yayıncılıkta büyük ivme yakalayacağız”
Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2013, 15:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER