DEKAR MADENCİLİK ,BETON TESİLERİ SULAR ALTINDA

DEKAR MADENCİLİK ,BETON TESİLERİ  SULAR ALTINDA

 

gundemeregli.com-Alaplı´ da Kavuk Kavla Deresinin taşarak Dekar madencilik Hazır beton tesislerini basma anı iş yerindeki çalışanlar  tarafından kaydedildi.

Alaplı’da aşırı yağan yağmur nedeniyle taşan Kavuk Kavla deresinin bölgedeki Dekar madencilik Hazır beton tesislerini basma anı iş yeri çalışanları tarafından kaydedildi.

Dekar madencilik Hazır Beton tesisleri sahibi Mustafa Dedekargınoğlu, Zonguldak genelinde sel felaketi yaşandığını ve tesislerinde meydana gelen hasar tespit çalışmalarına başladıklarını belirterek, Geçtiğimiz Cuma günü İlçemizde yaşanan sel felaketi dolayısıyla  tesislerimiz sular içinde kaldı,  temizlik ve hasar tespit çalışmalarına başladık, bizlere bu süreçte destek veren herkese teşekkür ediyorum “dedi.

Diğer yandan AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, beraberinde Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç,Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak,AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz ve Meclis ve İl genel meclis üyeleri ile birlikte  ,Dekar Madencilik Hazır Beton tesislerine gelerek Dedekargınoğlu ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, Tesiste  inceleme yaptı.
Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2014, 15:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER