Demirci ve Tıska, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Görüştü

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Ahmet Demirci ve Genel Mali Sekreteri Adnan Tıska, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşerek Türkiye Taşkömürü Kurumu’nun (TTK) işçi açıklarının giderilmesini istedi.

Demirci ve Tıska, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Görüştü

align=

GenelMaden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Ahmet Demirci ve Genel MaliSekreteri Adnan Tıska, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşerek TürkiyeTaşkömürü Kurumu’nun (TTK) işçi açıklarının giderilmesini istedi.

Türk-İş’ebağlı Türk Metal Sendikasının 8 Mart 2016 tarihinde Ankara’da düzenlediği KadınKurultayı’na katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Türk-İş BaşkanıErgun Atalay ve Türk İş Genel Sekreteri Pevrul Kavlak’ında hazır bulunduğukonuk odasında görüşen GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci ve Mali Sekreteri AdnanTıska, TTK hakkında bilgi vererek işçi açıklarının giderilmesi talebindebulundular.

GenelBaşkan Ahmet Demirci, Cumhurbaşkanına TTK’ya en son 2009 yılında kendi Başbakanlıklarıdöneminde işçi alındığını hatırlattı.

Demirci,emeklikler nedeniyle işçi sayısının çok düştüğünü ve can güvenliğini tehdit edecek noktaya geldiğini belirterek TTK GenelMüdürünün talebi doğrultusunda işçi açıklarının giderilmesini istedi. 

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2016, 15:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER