Demirci,Türk-İş Genel kurulu´nu değerlendirdi

Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Ahmet Demirci, 3-6 Aralık 2015 tarihinde yapılan Türk-İş 22. Olağan Genel Kurulu hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Demirci,Türk-İş Genel kurulu´nu değerlendirdi
Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Ahmet Demirci, 3-6 Aralık 2015 tarihinde yapılan Türk-İş 22. Olağan Genel Kurulu hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Ahmet Demirci, 3-6 Aralık 2015 tarihinde yapılan Türk- İş 22. Olağan Genel Kurulu hakkında değerlendirmelerde bulunarak tek liste ile gidilen olağan genel kurulun başarı ile tamamlandığı söyledi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Türk- İş Sendikasını yaptığı ziyarette Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüşme fırsatı bulduğunu söyleyen Demirci konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
“3-6 Aralık 2015 tarihinde Türk- İş 22. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Bu günler arasında 4 Aralık Dünya Madenciler günüde biz burada yoktuk. Ben tekrar tüm çalışanların tüm emekçilerin madenciler gününü kutluyorum. Allah kazasız belası çalışmak nasip eder inşallah. Bildiğiniz gibi Türk- İş 22. Olağan genel kurulunda tek liste vardı. Tek liste Ergün Atalay’ın listesi seçimleri kazandı. Biz bu süreç içerisinde Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başkanımız genel kurula katıldılar. Cumhurbaşkanımızın genel kurulda yaptığı konuşmada olumlu bir hava buldum.
Seçimin ardından Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, Türk-İş Sendikasını ziyaret ettiler. Ziyarette başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile görüşme fırsatı buldum. Zonguldak’tan madencilerden selamlar getirdiğimi Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu Zonguldak’a davet ederek madencilerin çalışma şartlarını yerinde görmesi için davette bulunduk. Kendileri de davetimize sıcak bakarak Türk- İş Sendikası Başkanı Ergün Atalay’ın yanında Zonguldak’a geleceğini ve madene ineceğini söyledi. Bizde bu süreci hızlandırmak için bölge milletvekilleri, siyasi il Başkanları ve diğer siyasetçilerle birlikte biraz daha gündemde tutarak en kısa zamanda Zonguldak’a getirerek hem ocağa girip işçi açıklarını iletmek hem de işçilerle bir araya getirmek için Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu Zonguldak’a getirmeyi düşünüyoruz.
Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2015, 13:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER