DEMİRTAŞ BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ İLE MUHTARLARA İFTAR VERDİ

Kdz Ereğli´ye bağlı Gülüç Beldesi Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş belediye meclis üyesi, muhtarlar ve eşleri için iftar programı düzenledi.

DEMİRTAŞ BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ  İLE MUHTARLARA İFTAR VERDİ
gundemeregli.com-Kdz Ereğli´ye  bağlı Gülüç Beldesi Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş belediye meclis üyesi, muhtarlar ve eşleri için iftar programı düzenledi.
Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş ve eşi Işıl Demirtaş Büyük Anadolu Otel’de CHP, AK Parti ve MHP’li Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları ve eşleri için iftar programı düzenledi.
Gülüç’te seçim sonrası gerek belediye meclis üyelerinin, gerekse muhtarların birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, kendileri ile bir arada bulunmaktan son derece mutluluk duyduğunu ifade etti. Demirtaş gazetecilere yaptığı açıklamada “Yerel seçimlerin ardından Belediyemizde CHP, AK Parti ve MHP’den belediye meclis üyelerimiz yer aldı. Sağ olsunlar her biri beldemize yapılacak hizmetlere destek veriyorlar. Hepimizin buluştuğu ortak nokta beldemize kazandırılacak hizmetler. Gülüç´te bunu sağladık. Tüm meclis üyelerimizle parti ayrımı gözetmeksizin birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Yine mahalle muhtarlarımızda beldemizde yaptığımız çalışmalara inanılmaz destek veriyorlar. Muhtarlarımızla sürekli beraberiz. Buradan bir kez daha tüm belediye meclis üyelerimize, mahalle muhtarlarımıza ve değerli eşlerine iftar programımıza teşriflerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.
Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş ile eşi ışıl Demirtaş iftarın ardından Belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve eşleri birlikte çay içip uzun süre sohbet ettiler.
İftar programına Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş ve eşi Işıl Demirtaş´ın yansı sıra belediye meclis üyeleri Abdurrahman Çevik, Mustafa Sarı, Çetin Demirci, Ahmet Yalçın, Hasan Polat, Baki Çakır, Ömür İlgi Özdemiralp, Cemil Kibar, Ayşe Akbil, mahalle muhtarları Lütfi Özcan, Çağla Özcan, İhsan Arslan ve eşleri katıldı.
Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2014, 13:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER