Demirtaş ve Alpago Kışla sanayisinden oy istedi

CHP Zonguldak Milletvekili Adayı Ünal Demirtaş, Kışla Sanayi Sitesi´nde faaliyet gösteren esnaflara ziyarette bulundu.

Demirtaş ve Alpago Kışla sanayisinden oy istedi

CHP Zonguldak Milletvekili Adayı Ünal Demirtaş, Kışla Sanayi Sitesi´nde faaliyet gösteren esnaflara ziyarette bulundu. Demirtaş, “Asgari ücreti bin 500 lira olacak. Bu durum işverene ilave mali yük getirmeyecek” dedi.

Demirtaş, beraberinde Eski Devlet Bakanı Önay Alpago, CHP Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal ve parti yöneticileri ile Kışla Sanayi Sitesi´nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti.

Demirtaş, Alpago ve CHP´liler sanayi sitesi esnafının tek tek elini sıktı, hayırlı işler diledi.

CHP adayı Demirtaş, Sanayi sitesi esnafına partisinin projelerini anlatarak, desteklerini beklediğini ifade etti.

Ünal Demirtaş şöyle konuştu:
“Ben Ereğli´nin Ballıca köyünden emekli madenci Yılmaz Demirtaş´ın oğluyum. Genel merkezimiz bu dönem Ereğli adayı olarak beni uygun gördü. Kapı kapı dolaşıyor, halkımızla, işçimizle, işsizimizle, esnafımızla kucaklaşıyoruz.

CHP´nin bu dönem toplumun her kesimini içine alan projeleri var. Asgari ücreti bin 500 liraya çıkartıyoruz. Bu bir yandan asgari ücretlimizin yaşam standardını yükseltecek. Diğer yandan da iş verimini arttıracak. Üstelik bunu yaparken işverenin cebinden para çıkmayacak.Asgari ücretin üstündeki vergileri kalırdığımızda zaten bu seviyelere çıkacaktır. CHP iktidarında Türkiye nefes alacak, emekli nefes alacak, işçi, işsiz nefes alacak. Yaşanacak bir Türkiye´yi hep birlikte inşa edeceğiz.”

ALPAGO DA OY İSTEDİ

Eski Devlet Bakanı Önay Alpago da sanayi esnafından Demirtaş ve CHP için oy istedi. Alpago, “Genel başkanımız genç bir vekil adayını Ereğli´ye emanet etti. Çalışkan, dinamik bir arkadaşımız. CHP´nin projelerinin gerçekleştirilmesi için oylarınızla destek vermenizi istiyoruz.” diye konuştu.

Esnaf ziyaretleri sırasında yaşlı bir vatandaş, “Allah vatanına, milletine, kentine hayırlı olan kimse vekilliği ona kısmet etsin” dedi. CHP´liler de bunun üzerine, “Allah size bu dediğiniz doğru adaya oy vermeyi kısmet etsin” diyerek cevap verdi. Bunun üzerine vatandaş, “Allah yolunuzu açık etsin.” dedi.

CHP´lilerin Kışla sanayisi esnafı arasındaki tanıdıkları ile sohbet etme imkanı da bulduğu  seçim gezisi sırasında, partinin gençlik ve kadın kolları üyeleri broşürler dağıttı.
Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2015, 14:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER