Demirtaş ve Yavuzyılmaz gençlerle bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı Deniz Yavuzyılmaz, hız kesmeden programlarını sürdürüyor.

Demirtaş ve Yavuzyılmaz gençlerle bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı Deniz Yavuzyılmaz, hız kesmeden programlarını sürdürüyor. Sabah saatlerinde Kozlu esnaflarıyla buluşan Deniz Yavuzyılmaz, esnafların sorunlarını dinledi. CHP iktidarında, esnafın güçlendirileceğine ve buna uygun yasal düzenlemeler yapılacağına vurgu yaptı. Esnaf Bakanlığı’nın kurulması gerektiğine dikkat çeken Yavuzyılmaz, esnafın sorunlarının siyasette geniş yer bulması gerektiğini ve çözüm odaklı çalışılacağının sözünü verdi. Kamu mallarında yerli mallara öncelik verileceğinin ve haksız rekabete de son verileceğinin sözünü verdi. Ziyaretlerinde CHP Kozlu İlçe Başkanı ve yönetimi eşlik etti.

Engelliler Devlet Güvencesi Altında

Kozlu da Yakın İlgi Rehabilitasyon Merkezini ziyaret eden Deniz Yavuzyılmaz engellilere ‘Yaşanacak Bir Türkiye’ sözü verdi. Tüm engelliler sosyal güvenlik kapsamında, ‘Devlet Güvencesi’ altında olacaktır. Tüm engelliler eğitim haklarından eşit yararlanacaklar, çalışmak isteyen her engellinin bir işi olacak” dedi.

CHP Kozlu İlçe Yönetimi ile birlikte Kozlu seçim ofisini ziyaret ettikten sonra, Kozlu İlçe sandık görevlileriyle bir araya gelen Yavuzyılmaz, sandık güvenliğine dikkat çekti. Tüm sandık görevlilerinden sandığa sahip çıkmalarını ve asla sandığı terk etmemeleri gerektiğini söyledi. Sandık güvenliği konusunda Zonguldak’ta, iki bin sandığa iki bin müşahit kampanyası başlattıklarını söyleyen Yavuzyılmaz, bu seçimlerde “Sandık güvenliği temel görevimizdir” dedi.

Durma İlerle Gençlik Seninle

CHP Milletvekili Adayı Deniz Yavuzyılmaz ve Ünal Demirtaş Ereğlili ve Ereğli’de üniversite okuyan gençlerle bir araya geldiler. Üniversite gençliğinin yurt sorunlarının, okul harçlarının sona ereceğini dile getiren adaylar, işsizliğin sona ereceğinin sözünü verdi.

Deniz Yavuzyılmaz’ın sözlerine başlamasıyla birlikte alandaki tüm gençler “Durma ilerle gençlik seninle” sloganlarıyla vekil adaylarını alkışladılar. Gençlerin siyasette takım lideri olması gerektiğine vurgu yaptı. Yavuzyılmaz, “Gençler siyasette yer almalılar, ama bu siyasette yer alma kavramı çay getirip götürme, bayrak, afiş asmada değil. Şu anda Ereğli’de çalışan genç ekip liderlerimiz doktor, avukat, veteriner, öğretmen, kaptan, KPSS dayatmasında bölümünde Türkiye altıncısı olmuş gençlerdir. Bu arkadaşlarımız, alanla çıkmadan önce sosyolojik araştırmalar yaparak çalışan arkadaşlarımızdır. Seçimleri biz gençlerle, kadınlarımızla, gönüllülerimizle kazanacağız. Sözümüz vicdan sözüdür, sözümüz siz genç arkadaşlarımızın önündeki dikenleri toplamaktır” dedi.

Alandaki gençlerin Onedio sosyal paylaşım sitesinde ‘En yakışıklı milletvekili adayı’ sıralamasına girmenizi nasıl değerlendiriyorsunuz sorusu üzerine, Yavuzyılmaz, oy veren herkese teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2015, 17:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER