Denetimli serbestlikten yararlananlara sertifa

Zonguldak Ticaret sanayi Odası, KOSGEB ve Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından Uygulamalı girişimcilik kursunun sertifika töreni düzenlendi.

Denetimli serbestlikten yararlananlara  sertifa
Zonguldak Ticaret sanayi Odası, KOSGEB ve Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından Uygulamalı girişimcilik kursunun sertifika töreni düzenlendi.
Zonguldak Ticaret sanayi Odası, KOSGEB ve Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından 2 - 15 Aralık tarihleri arasında düzenlenen Uygulamalı girişimcilik kursunun sertifika töreni düzenlendi. Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde doyası bulunan 22 hükümlünün 2 -15 Aralık tarihinde tamamlanan eğitimin sertifika töreni yapıldı. TSO toplantı salonunda düzenlenen törene TSO Başkanı Metin Demir, Denetimli Serbestlik Müdürü Ersan Göktaş, Sosyal Hizmetler Uzmanı Ceylan Yolbaş, KOSGEB uzmanı Soner Koyner katıldı.
Törende konuşan Denetimli Serbestlik Müdürü Ersan Göktaş, güzel bir projeye imza attıklarını ifade ederek destek sağlayan herkese teşekkür etti. Bu tür çalışmaların süreceğini belirten Göktaş, “2 - 15 Aralık tarihleri arasında düzenlenen Uygulamalı girişimcilik kursunun eğitimi tamamlandı. Kursun tamamlanmasında emeği geçen TSO Başkanı ve yönetimine teşekkür ediyoruz. Bu projeyi hükümlülerimiz adına bir fırsat ve şans olarak görüyorum. Onlar bir adım attı. Bu proje neticesinde belge almaya hak kazandılar. İnşallah bundan sonraki süreçte yeni iş imkanlarına sahip olurlar. Biz kurum olarak bütün desteği onlara vereceğiz. Bu uzun bir süreç bu süreçte yılmak yok güzel bir proje hayata geçti. KOSGEB ve TSO’ya çok teşekkür ediyorum güzel bir iş birliği oldu” dedi.
Konuşmaların ardından TSO Başkanı Metin Demir, Denetimli Serbestlik Müdürü Ersan Göktaş tarafından sertifika almaya hak kazananlara sertifikaları verildi
Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2016, 14:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER