Derdim kavga etmek değil hizmet etmek!

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’nca (TSO), Oda Yönetim Kurulu Üyesi ve Ereğli Mücadele Platformu Sözcüsü Niyazi Özcan’ın geçtiğimiz haftalarda yaptığı basın toplantısında sarf ettiği sözlere yanıt veren Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odasına, Özcan tarafından yeniden yanıt verildi.

Derdim kavga etmek değil hizmet etmek!

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Yönetim Kurulu Üyesi ve Ereğli Mücadele Platformu Sözcüsü Niyazi Özcan’ın geçtiğimiz haftalarda yaptığı basın toplantısında sarf ettiği sözlere yanıt veren Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odasına, bu kez yanıt Özcan´dan geldi.

 Özcan konu ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada şunları belirtti:

“18 Ağustos Salı günü yapmış olduğum Basın Açıklamasına istinaden, tarafıma yönelik açıklamalarda bulunan Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası BU KADARDA OLMAZ DEDİRTEN CİNSTEN AÇIKLAMALAR YAPIYOR.Bazı basın yayın organlarına Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulundan bazılarında ise Genel Sekreterlikten yapılan açıklama başlığı ile yayınlanan açıklamaların esasen Genel Sekreterlikten yapılan açıklama olduğunu öğrendiğimde Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanına İSTİFA ÇAĞRISI yapmakta ne kadar haklı olduğum ispatlanmıştır.Odanın hukuki sorumlusu olduğunu her fırsatta böbürlene böbürlene dile getiren Yaşar Tetiker yerel basında çıkan her kelimesi ve cümlesi ile HAKLI ve HAKKI savunan demecime cevap verme cesaretini gösterememiş ve Oda tarihinde ilk defa Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası nın sözcülüğünü yapmak,BİZ SEÇİLENLER TARAFINDAN atanmış olan ve yine belkide biz seçilenler tarafından azledilecek olan Genel Sekretere düşmüştür. Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odasının seçilmiş bir Yönetim Kurulu Üyesi hakkında ağır eleştirilerle açıklama yapmak Genel Sekreterin haddi değildir. Bu bir suçtur. Bana Yönetmeliği hatırlatanlar Genel Sekreterin basına beyanatta bulunma görev ve yetkisinin özellikle seçilmiş bir yönetim,Meclis veya seçilmiş bir Komite üyesi hakkında hiç bir şekilde açıklama yapamayacağını bilmek zorundadır.Bu açıklamadan Başkanın haberi yoksa derhal Genel Sekreterin savunmasını istemesi ve hakkında işlem yapması gerekir.Eğer bu açıklama onun bilgisi dâhilinde ise de Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası nın kimlerin elinde oyuncak olduğunun net bir açıklamasıdır. Tarafım Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odasının bütün üyelerinin 24 saat hizmetinde tarafım.Teşekkür eder saygılar sunarım...”

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2015, 11:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER