Dere ıslahı için bastırıyor

Dere ıslahı için bastırıyor

Dere ıslahı için bastırıyor

MÜSİAD Zonguldak Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, DSİ 23. Bölge Müdürü SaitUmucu’yu makamında ziyaret ederek kent merkezinden geçen derenin ıslah edilmesikonusunda önerilerini yinelerken Zonguldak’ta da resmi kurumlarla yazışmalaryaparak projenin bir an önce gerçekleşmesini istedi.

MÜSİADZonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz ve yönetimi, DSİ 23. Bölge Müdürü Sait UmucuyuKastamonu’da ziyaret ederek dere ıslahının turizm ve şehrin yaşam algısınındeğişmesi için ne kadar önemli olduğunu vurguladı. Müstakil Sanayici veİşadamları Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz ve yönetim kuruluüyeleri üzülmez, Çaydamar ve Acılık derelerinin ıslahıyla ilgili 3. kezKastamonu DSİ 23. Bölge Müdürlüğü ziyaret etti. DSİ Bölge Müdürü Sait Umucu ’yaZonguldak’ın yaşanılabilir bir kent haline gelmesi için yollarla birlikte dereıslahının da çok önemli olduğunu ifade eden MÜSİAD Zonguldak Şubesi BaşkanıSalih Yılmaz, “Zonguldak turizm alanında geleceği olan bir şehir. Zonguldak’ıngelişiminde alternatif sektörler arasında turizmin önemli bir rol oynayacağı aşikâr.Bunun için şehrin yaşam algısının değişmesi lazım. Bu değişim de dereıslahından başlamalı” diyerek dere ıslahı ve çevresinin güzelleştirilmesininönemine vurgu yaptı.

KURUMLARLAGÖRÜŞÜLD܅

MÜSİADZonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz ayrıca, MÜSİAD olarak derenin ıslahıkonusunda DSİ Bölge Müdürlüğü ile birlikte DSİ Genel Müdürlüğü, ZonguldakBelediyesi, TTK Genel Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü nezdindegörüşmelerinin olduğunu ifade ederek, sorunun takipçisi olacaklarını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2016, 11:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER