DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR
Almanyada faaliyet gösteren Avrupa Zonguldaklılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği, ihtiyaç sahibi engelliye akülü tekerlekli sandalye bağışında bulundu.Dernek Başkanı Mehmet Karakulak, engelli Nihat Gönüllünün ihtiyacı olan akülü tekerlekli sandalyenin kısa sürede temin edilerek, tesliminin yapıldığını söyledi. 

ENGELLİLERE VE ÖĞRENCİLERE DESTEK 
Her yıl 120 civarında engelliyi tekerlekli sandalye ile buluşturduklarını anlatan Karakulak, 20 Yıldır doğduğumuz, büyüdüğümüz, hasretini çektiğimiz memleketimize maddi manevi katkı sağlamaya çaba gösteriyoruz. Engellilerimizin yaşadıkları mağduriyetleri bir nebze olsa çözüm olabiliyorsak ne mutlu bize. Yine derneğimiz aracılığı ile 20nin üzerinde üniversite öğrencimize de burs veriyoruz dedi. 

REKLAMA DÖNÜŞTÜRMEME ÇABAMIZ 
Karakulak, dernek aracılığı ile tespit edilen ihtiyaç sahiplerine de çeşitli yardımlarda bulunduklarını hatırlatarak şu ifadelere yer verdi: Yine şehit ailelerimizin yararına yaptırılan Zonguldak Şehit Aileleri Binasının temelinden bitimine kadar maddi manevi desteklerimiz oldu. Yaptığımız pek çok işi reklama dönüştürmeme çabasındayız. Bölgemize, insanımıza ve toprağımıza ne kadar değer verdiğimizi, sahiplendiğimizi yaptığımız çalışmalarımız ile ortaya koyma heyecanı içerisindeyiz.

TERÖRE TEPKİ
 Dernek Başkanı Mehmet Karakulak, son dönemlerde artan terör saldırılarının ülkenin milli birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik yapılan alçakça saldırılar olduğunu belirterek, Acımız çok büyük, şehitlerimize Allahtan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyoruz, ülkemizin başı sağolsun. Yine yaralı asker, polis ve sivil vatandaşlarımız var. Acil şifalar temennisinde bulunuyoruz. Milli birlik ve beraberliğimizi bozamayacaklar
Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2016, 08:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER