DESTEK ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR…

DESTEK ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR…

gundemeregli.com-Soroptimis Kulübü Derneği ve Çaylıoğlu Hacıosmanlar Mahallesi Gençleri, Kdz. Ereğli B:elediye Başkanı Başkan Halil Posbıyık’a hizmetleri için teşekkür ziyaretinde bulundular.

Ereğli’de faaliyet gösteren Soroptimist Kulübü Derneği Başkanı Sibel Çıkrıkçı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Gülben Yalçın, Pınar Oker ve Hülya Karademir, Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı makamında ziyaret ederek destekleri için teşekkür ettiler.

ÇAYLIOĞLU GENÇLERİNDEN ZİYARET

Çaylıoğlu Beldesi Hacıosmanlar Mahallesinin, Ereğli’de oturan Gençleri ve Eşleri de Başkan Posbıyık’ı ziyaret ederek desteklerini ilettiler.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Posbıyık, “Gençlerimizin aktif siyasetin içinde olmalarını istiyorum. Beni zaman zaman eleştiriyorlar, ‘Niye yerine siyasetçi yetiştirmiyorsun’ diye. Bu kitabı açıp, ‘sağ ayağını önce atacaksın, sol ayağın geride duracak’ demeyle olmuyor. Halkın içinde olacaksın, düğüne, cenazeye katılıp, dertlerine, mutluluklarına ortak olacaksın. Sorunlarına çözüm bulacaksın. Yoksa akşam eve gidip hanımının yanında yatmakla olmuyor. Onun için gençlerimizi de aktif siyasetin içinde görmek istiyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2014, 10:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER